Catalá inicia la campanya de les eleccions de 2023 amb el compromís d'obrir València al mar per l'Albereda

La portaveu del PP anuncia que culminarà la prolongació del riu en la desembocadura amb una connexió a través del passeig de l'Albereda

Guardar

María José Catalá i Esteban González Pons durant l'inici de la campanya de Catalá per a les eleccions de 2023
María José Catalá i Esteban González Pons durant l'inici de la campanya de Catalá per a les eleccions de 2023

El Partit Popular ha iniciat hui el seu compte arrere per a ser l'alcaldessa de València. Quan només queden 365 dies per a les eleccions municipals de 2023, la portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ja és l'única alternativa al Govern sectari i de suport al catalanisme de Ribó apuntalat pel PSOE.

El PP de València ha començat ja a mobilitzar a la seua militància amb un acte al Jardí del Túria, que ha reunit a centenars de persones, ple de picades d'ullet a la cultura valenciana, un escenari realitzat per un artista faller, orxata valenciana i reivindicant l'obertura del Palau de la Música, vaixell almirall de la cultura i que Ribó manté tancat tres anys sense data de reobertura.

Catalá ha triat els jardins del vell llit del riu Túria per a reivindicar una actuació que governs del PP van executar la majoria de trams, més del doble dels realitzats per altres governs. Catalá ha assenyalat que queda per executar l'últim dels trams i ha anunciat que obrirà a la mar la ciutat a través d'aquest últim tram jardí de Túria des de l'Albereda. Entre les propostes exigirà al Govern central el soterrament tant de les vies del tren en Serreria i soterrar el col·lector nord.

Un altre dels compromisos de Catalá "redissenyar el carrer Colón avalat per informes d'experts i des del consens amb veïns i comerciants, sense imposicions ni ocurrències polítiques. Eixe és el nostre projecte de ciutat i amb inversions que arriben a cada barri, estem meitat d'any i a més de 40 barris no ha arribat ni un euro en inversions".

Catalá durant la seua intervenció ha reivindicat que "la major part dels trams del jardí del Túria van ser planificats i executats per governs del PP a l'Ajuntament de València. Una inversió de més de 85 milions del Govern de Barberá va permetre que hui tinguem el jardí lineal més gran Europa".

La portaveu Popular ja ha fixat el seu objectiu d'aconseguir l'alcaldia de València en 2023 i hui amb aquest acte d'inici del compte arrere ha mobilitzat ja a la militància "València necessita ja un canvi. Requereix un alcalde que treballe i vulga a la seua ciutat, no un alcalde absent i sectari que no vol ni estima València. Està més pendent de complaure els seus amics d'ERC per a acabar amb el port de València que fer de València una de les capitals de primer nivell d'Espanya".
 

Programa electoral obert


Catalá ha presentat hui "l'elaboració del programa electoral obert per a incorporar propostes amb nom i cognom de veïns a través de la plataforma LA TEUA VALÈNCIA. Volem que cada veí i veïna dels nostres barris ens diga quines han de ser les prioritats de la nostra València i aquest serà el nostre compromís electoral".

Entre els compromisos de Catalá estan "concloure el jardí del Túria, en set anys el govern de Ribó i PSOE han sigut incapaços de fer-lo, fer de València la ciutat amb el millor transport públic i els carrers segurs per al vianant. Fer de València un punt de referència per a inversors que volen generar ocupació i per a això acabar amb l'actual embós de llicències".

Però, sobre la portaveu del PP s'ha compromés "a governar per a tots i no per a uns pocs com fa l'actual govern del Rialto que només el preocupa regar amb milers d'euros als grups catalanistes i que res el preocupen els nostres barris cada dia més insegurs i més abandonats".

Destacats