Catalá: "Hui esteu en la ciutat de Rita. El que veieu és el llegat d'una persona que sentia devoció per la seua ciutat i passió absoluta pel municipalisme"

Aquest punt és l'inici del meu projecte per a l'Alcaldia. Vull recuperar l'ambició de connectar València amb la seua façana marítima"

Guardar

Maria José Catalá a la XXVI Intermunicipal del Partit Popular
Maria José Catalá a la XXVI Intermunicipal del Partit Popular

El Partit Popular dona el tret d'eixida cap a les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim 28 de maig. En un acte que ha reunit a més de 4000 afiliats, el Partit Popular ha celebrat la XXVI Intermunicipal amb la presència dels expresidents del Govern José María Aznar i Mariano Rajoy i amb el nou líder del PP, Alberto Núñez Feijóo. L'alcaldable popular per València, Maria José Catalá, ha citat de nou a l'antiga alcaldessa de València Rita Barberá davant els aplaudiments dels assistents.

"Hui esteu en la ciutat de Rita. El que veieu és el llegat d'una persona que sentia devoció per la seua ciutat i passió absoluta pel municipalisme", ha proclamat Maria José Catalá. La líder popular ha assegurat que guanyarà les eleccions del pròxim mes de maig. "I governaré per ella i per vosaltres. I no acabarà 2023 sense que Rita siga alcaldessa honoraria d'aquesta ciutat i el pont de les flors porte el seu nom", ha promés Catalá.

Catalá ha assenyalat que "València precisa d'algú que es deixe la pell per ella i no d'un alcalde a temps parcial, que mira cap al nord de València com mai mira cap a dins d'ella . La nostra ciutat necessita vitalitat i energia, convicció i passió; no desgana, apatia i mandra".

"Treball amb l'única determinació de Guanyar i Governar. Sé la responsabilitat que tinc sobre els meus muscles perquè ací no estem perquè unes sigles guanyen. Ací estem per a governar. Per a recuperar la València que volen tots els valencians. I jo us promet que València tornarà a enlluernar de mans d'una alcaldessa del Partit Popular. Un vot al PSOE en les municipals, és un vot a Sánchez. Un vot a Compromís, és un vot a la decadència. En el PP estem preparats, amb més ganes que mai i units. Fem-ho entre tots. Junts serem imbatibles.

"Isquem a guanyar per Espanya, pels nostres veïns i per les nostres famílies. L'Esperança és la paraula de 2023 i el que ens va a portar a guanyar les eleccions." ha conclòs.

"Que tremole Ximo"

Sota el lema "Sonrie que ja ve el canvi", el presentador que ha donat inici a l'acte ha arrancat amb un "que tremole Ximo Puig perquè ja es va i que somriga la Comunitat Valenciana perquè ja ve el canvi".

Destacats