Catalá demana a Ribó mesures immediates en Orriols: “La delinqüència segueix i els veïns mereixen viure sense tindre por”

La portaveu del Partit Popular es fa ressò de les denúncies veïnals que durant tot aquest estiu veuen com segueixen les baralles, els robatoris i el tràfic de drogues als seus carrers

Guardar

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València i en les Corts, María José Catalá
La portaveu del PP a l'Ajuntament de València i en les Corts, María José Catalá

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha demanat a Ribó mesures immediates i eficaces per a atallar la delinqüència en Orriols. "Ens continuen dient els veïns perquè les baralles, els robatoris i el tràfic de drogues segueixen als seus carrers. Estan farts i mereixen viure en un barri digne i, sobretot, mereixen viure sense tindre por quan ixen de les seues cases".

"Cal augmentar la presència policial i un pla d'integració social perquè la delinqüència continua creixent i València té un problema de falta d'agents als carrers. Hi ha de reforçar la col·laboració entre la policia local i la nacional perquè a vista de les imatges i de les queixes que ens arriben dels veïns, el punt no baixa, tot el contrari", ha afirmat María José Catalá.

La portaveu del PP ha recordat que les últimes dades de criminalitat del Ministeri d'Interior confirmen que "València té una qüestió seriosa amb la delinqüència que sembla no tindre sostre, ja que en el primer semestre ha augmentat un 31,5%, sent de les ciutats on més creix".

Segons les dades del Govern, en la primera meitat de l'any es produeixen 169 delictes al dia i els delictes que més creixen són les sostraccions de vehicles i els robatoris amb violència i intimidació estan disparats, amb augment del 73,4% i 56,2%, respectivament.

"Aquestes dades deixa en evidència les frases de l'equip de govern que a València no existeix un punt de seguretat perquè queda clar que la delinqüència està pujant a un ritme molt ràpid i que la realitat s'imposa a la ficció de Ribó", incideix.

La portaveu popular ha recordat que mentre a València la delinqüència creix un 31,5% altres ciutats com Madrid o Màlaga registren dades més febles, amb un 28,5%, i un 29,5, respectivament.

Destacats