Catalá: "És vergonyós que Compromís convertisca la Plaça de l'Ajuntament en la seua tanca publicitària plagada de mentides"

"La campanya del bo comerç la paguen els valencians amb els seus impostos. Quan Ribó i Galiana paguen de la seua butxaca els bons comercie llavors podran manipular com ho han fet hui", afirma

Guardar

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá
La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, Mª José Catalá, ha exigit la retirada immediata del monòlit que ha instal·lat Compromís en la plaça de l'Ajuntament en els quals es mescla la campanya municipal del bo comercie amb frases que volen vincular a la dreta amb la corrupció. "És vergonyós que Compromís convertisca la Plaça de l'Ajuntament en la seua tanca publicitària plagada de mentides", ha asseverat.

"S'han traspassat tots els límits de l'ètica i la decència política. No es pot utilitzar la plaça de l'Ajuntament i les campanyes municipals per a atacar a altres partits polítics de la forma que ho ha fet hui Ribó i Galiana. És una vergonya que el seu sectarisme el porte al límit i la plaça de tots els valencians la convertisquen en la plaça de Compromís, de la qual disposen al seu antull i col·loquen elements ornamentals per a atacar amb mentides", ha indicat Catalá.

Mª José Catalá ha explicat que Ribó ha incomplit totes les seues obligacions com a alcalde perquè la nova campanya del bo comercie no s'ha presentat oficialment per part de l'Ajuntament, "no ha donat la roda de premsa ni ell ni els seus regidors en el Consistori, sinó que directament s'ha anat al mitjà de la plaça amb les sigles de Compromís a apropiar-se alguna cosa que no és seu."

Així mateix, ha apuntat que amb l'acte d'aquest matí de l'alcalde i el regidor de l'Ajuntament de València s'hauria incomplit el Decret 56/2016, del Consell, de 6 de maig, pel qual s'aprova el Codi de Bon Govern en el seu article 21 sobre publicitat institucional, al qual l'Ajuntament està adherit, per exemple en el seu apartat primer que assenyala que "les persones subjectes a aquest Codi s'abstindran d'utilitzar la comunicació publicitària institucional per a fins partidistes o com a element de propaganda personal."

En aquest sentit, ha apuntat que "no tolerarem que als ciutadans se'ls vulga manipular d'aquesta manera. La campanya del bo comerç la paguen els valencians amb els seus impostos. Quan Ribó i Galiana paguen de la seua butxaca els bons comercie llavors podran manipular com ho han fet hui."

A més, la portaveu popular ha afegit que "són incapaces de fer una campanya constructiva malgrat portar set anys en el govern, són incapaços de destacar un programa sense atacar i sense motiu. No saben ser govern, només saben ser sectaris."

Finalment, ha conclòs que "aquesta campanya és fruit del nerviosisme en veure com se'ls està caient el projecte després del que està succeint amb Oltra i la seua possible imputació per encobrir els abusos del seu exmarit a una menor tutelada per la Generalitat. Que es deixen de cortines de fum i assumisquen la seua responsabilitat i demanen la dimissió de la vicepresidenta. Cada minut que passa el monòlit en plaça els valencians s'adonen del que és el govern de Compromís: sectarisme, ideologia i sobretot apropiar-se del que és de tots."

 

 

Destacats