Catalá es reuneix amb els seus regidors i comença a perfilar el traspàs de govern

La pròxima alcaldessa de València no vol perdre ni un minut perquè una vegada prenga possessió del càrrec començar a posar en marxa els seus compromisos electorals

Guardar

M. José Catalá es reuneix amb els seus regidors
M. José Catalá es reuneix amb els seus regidors

A 18 dies de la presa de possessió la futura alcaldessa de València, María José Catalá, no vol perdre ni un minut per a començar a impulsar els projectes de la ciutat una vegada siga proclamada alcaldessa de la ciutat el pròxim 17 de juny. Hui s'ha reunit ja amb els seus regidors per a començar a perfilar el traspàs de govern amb l'actual govern de Ribó i PSOE perquè aquest siga el més ràpid possible perquè València no pot esperar.

Una de les prioritats serà la baixada d'impostos i taxes municipals que s'activarà abans d'estiu perquè siga efectiva el dia 1 de gener de 2024. La modificació de les ordenances municipals haurà de ser aprovada abans de finalitzar l'any. Unes altres de les actuacions que ha de posar-se en marxa és el pla de xoc per a la neteja i poda de carrers i parcs de la ciutat.

Catalá ja ha anunciat que "en els meus primers 100 dies estaran centrats en posar en marxa una baixada d'impostos, un pla de xoc de neteja, traure oposicions per a posar 500 policies més al carrer i començar a construir habitatge públic perquè els joves puguen emancipar-se i desenvolupar el seu projecte personal i professional".

Destacats