Catalá es compromet amb els veïns de la Malvarrosa a treballar conjuntament per les reivindicacions del barri

Es reuneix amb l'Associació Amics de la Malva

Guardar

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i els regidors María José Ferrer San Segundo i Juan Giner Corell, amb l'Associació Amics de la Malva-rosa
La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i els regidors María José Ferrer San Segundo i Juan Giner Corell, amb l'Associació Amics de la Malva-rosa

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i els regidors María José Ferrer San Segundo i Juan Giner Corell es van reunir, ahir a la vesprada, amb l'Associació d'Amics de la Malva-rosa per a escoltar les reivindicacions dels veïns.

Durant la reunió la portaveu del PP es va comprometre amb els veïns a defensar i treballar conjuntament perquè les seues exigències s'escolten i les seues peticions es duguen a terme. "La Malva-rosa és un barri molt important per a la ciutat i es mereix que treballem des del consens per a dur a terme actuacions urgents per a frenar la degradació que denuncien els veïns", ha afirmat Catalá.

En aquest sentit, Catalá va mostrar el seu suport al pla de rehabilitació integral del barri que sol·licita l'Associació de Veïns. "Ens tindran ací per a treballar perquè es necessiten actuacions immediates. No sols s'ha d'actuar urbanísticament, sinó també des del punt de vista social, de convivència, de mobilitat i medi ambient".

Per això, la portaveu del PP ha demanat millorar dotacions socials, més inversió, ja que l'any passat no es va arribar als 162.000 € i més presència policial al carrer, ja que pateixen problemes de droga i delinqüència en punts molt concrets, com les Casetes Roses.

Destacats