Catalá: "Desbloquejarem el PAI de Benimaclet en el meu primer any de mandat d'alcaldessa"

Guardar

Mª José Catalá, en roda de premsa
Mª José Catalá, en roda de premsa

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha visitat Benimaclet al costat dels veïns del barri i ha comprovat "in situ" el lamentable estat dels camps okupats il·legalment on s'han instal·lat barraques que han patit incendis en els últims dies. "Això no és cuidar l'horta. És una altra cosa. Els veïns mereixen un barri millor"

En aquest sentit, "Veïns Per Benimaclet" ha entregat a la portaveu del PP un manifest on expliquen les mancances del barri i la necessitat de millorar l'actuació municipal. "Ho compartim al 100%" ha dit Catalá que s'ha compromés a desbloquejar el PAI de Benimaclet en el primer any del seu mandat com a alcaldessa. "Compromís i PSPV porten des del 2016 bloquejant una actuació necessària. Les seues disputes ideològiques estan perjudicant Benimaclet. Compromís ha imposat i el PSPV, una vegada més, ha consentit i el bloqueig s'ha mantingut en aquests dos mandats."

Catalá ha assenyalat que "és una prioritat que en Benimaclet es construïsca habitatge perquè molts joves es veuen obligats a anar-se'n del barri perquè no troben una casa on viure.

La portaveu del PP també s'ha reunit amb representants de Benicomerç i ha visitat el Centre de Majors on "hem comprovat que és necessari un major manteniment".

En aquest sentit, Catalá ha denunciat que en el que portem d'any, el govern de Ribó no ha invertit ni un euro en Benimaclet i en els últims 7 anys s'han destinat poc més de 400.000 euros per a una població de 23.000 habitants, la qual cosa implica 18 euros per veí en aquests últims 2 mandats, "una quantitat més que ridícula".

"Benimaclet que té problemes de seguretat, de botelló, de falta de dotacions públiques, d'accessos, d'aparcaments. Es necessiten actuacions ja i el Partit Popular ens bolcarem quan arribem a l'alcaldia l'any vinent" ha afirmat Catalá.

Destacats