Catalá: "Demanem a Puig un bo llum de 10 milions per a empreses i pimes"

Guardar

La síndica del GPP, Mª José Catalá, atenent els mitjans
La síndica del GPP, Mª José Catalá, atenent els mitjans

La síndica del GPP, Mª José Catalá, ha anunciat hui que el GPP porta al pròxim Ple de Les Corts una PNL en la qual s'exigeix tant al govern de Sánchez com al Consell de Puig la posada en marxa de mesures concretes per a abaratir el cost del rebut de la llum, tant per als ciutadans com per a les empreses.

Aquestes afirmacions han sigut realitzades després de la reunió de la Junta de Síndics de Les Corts en les quals s'ha aprovat l'ordre del dia per al Ple Ordinari dels dies 20 i 21 d'octubre.

Catalá ha anunciat que "volem la posada en marxa immediata per part del Consell d'un Bo Llum de 10 milions d'euros destinat a les indústries i pimes de la Comunitat Valenciana perquè puguen fer front a l'encariment de la factura de la llum".

En aquest sentit, la síndica del GPP ha explicat que en la PNL també es contempla que el govern de Sánchez rebaixe al 10% de manera definitiva l'IVA de la factura de la llum per a les famílies.

En un altre ordre de coses, la síndica popular ha lamentat que "en els set anys d'aquest Consell d'esquerres no s'haja constituït la comissió parlamentària per a abordar les polítiques de discapacitat, tal com ha sol·licitat en diverses ocasions el grup popular".

Catalá ha afirmat que des del GPP preguntarem als membres del Consell sobre la situació de la rodalia de la Comunitat Valenciana, sobre el canvi del model de finançament i les polítiques d'ocupació juvenil.

La síndica del GPP ha denunciat que "Puig no vol que aquesta setmana es parle del canvi de model de finançament. S'inventa debats estèrils sobre la ubicació de seus ministerials per a no haver de plantar-li cara al seu cap el dissabte i exigir-li que canvien ja el model de finançament".

"La Comunitat Valenciana perdrà l'any vinent 2.000 milions d'euros per la falta de voluntat de Sánchez de canviar el model de finançament. I això és el que vol amagar Puig. Tindrem 2.000 milions menys per a sanitat, educació i polítiques socials", ha denunciat la dirigent popular

 

Destacats