Catalá: "Demane a Lim que prenga mesures, l'afició del València CF no mereix ser insultada"

Recorda que La Lliga ha posat sobre la taula 80 milions d'euros per a infraestructures esportives

Guardar

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá
La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha demanat al propietari del València CF que "prenga mesures de manera immediata sobre el president del Club perquè l'afició no mereix ser insultada, els valencianistes no mereixen aquesta xafogor i els veïns de Benicalap tampoc. Estem indignats per aquestes declaracions que realitzades per una persona que no està a l'altura del seu càrrec."

Aquestes declaracions les ha realitzades la portaveu popular després de conéixer-se uns àudios del president del VCF, Anil Murthy, en els quals es refereix als diferents partits polítics valencians.

"Els qui diuen que el Partit Popular està de perfil, que revisen qui ha estat en les dues manifestacions convocades pels aficionats. El PP té una posició molt clara en aquest tema, la serietat, no utilitzaré al València CF per a guanyar visibilitat mediàtica i política, com estan fent alguns dels membres del PSOE, ni tampoc afrontaré el projecte d'amagatons, que és el que fa Compromís", ha afirmat Catalá.

En aquest sentit, ha indicat que troba a faltar que la Generalitat i l'ajuntament de València "m'hagen anomenat a una reunió perquè no l'han fet mai per a parlar d'aquest projecte que és molt important per a la ciutat. Però quan siga alcaldessa sí que creuré en aquest projecte de ciutat cridaré a la resta de partits per a arribar a un acord."

Així mateix, ha conclòs recordant que la Lliga ha posat sobre la taula 80 milions d'euros per a infraestructures esportives i si no aprofitem aquesta oportunitat per a acabar un estadi que porta set anys parat a l'entrada de la ciutat és que no sabem el que portem entre mans. La ciutat no mereix això, el valencianisme no mereix això" afegint "no basta només amb criticar hui, cal donar solucions per part dels quals governen, que ni tan sols tenen una postura comuna".

Destacats