Catalá demana solucionar la falta d'aire condicionat del Mercat d'Algirós

Els venedors han començat a recollir signatures davant aquesta situació inaguantable

Guardar

Maria José Catalá en el mercat de Algirós
Maria José Catalá en el mercat de Algirós

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha reclamat a Ribó solucionar de manera immediata els problemes que pateixen els venedors i clients del mercat municipal d'Algirós.

"L'aire condicionat porta 5 anys fallant i desbaratant-se contínuament, i des de fa un mes directament no funciona. És una broma de mal gust que Ribó faça un bàndol oferint les instal·lacions municipals per a protegir-se de les onades de calor quan no és capaç de solucionar la falta d'aire condicionat en els edificis municipals. No sols ho hem vist ací en el mercat d'Algirós també en el centre de majors de Sant Isidre on porten quasi 5 anys sense aire" ha afirmat Catalá.

La portaveu del PP que ha visitat el mercat municipal ha mostrat el seu suport als venedors que estan recollint signatures davant aquesta situació inaguantable. "Necessiten l'aire condicionat per a poder oferir bé els seus productes, sobretot, frescos, per a poder treballar en condicions i perquè els clients puguen fer les seues compres sense patir aquesta onada de calor".

D'altra banda, també ha demanat solució per a les contínues filtracions d'aigua que pateixen algunes parades del mercat: "Aquests problemes cal solucionar-los perquè no poden pagar la ineficàcia en la gestió sempre els mateixos, els venedors".

"Des del PP creem i molt en els mercats municipals, és un comerç de proximitat, en el qual ens bolcarem" ha afirmat María José Catalá qui ha sol·licitat agilitat per a la renovació dels llocs en els mercats municipals: "No se li pot posar traves a qui fa un gran esforç per mantindre obert un negoci".

Destacats