Catalá demana actuacions immediates perquè els pacients del Clínic tinguen unes condicions dignes

Demana una revisió de la planta afectada per plaga de xinxes per a descartar que s'haja estés i reparació immediata de l'aire condicionat

Guardar

La síndica del Grup Popular en Les Corts, M. José Catalá
La síndica del Grup Popular en Les Corts, M. José Catalá

La portaveu del Partit Popular en l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha exigit a la Generalitat "actuacions immediates" per a solucionar els problemes que estan patint treballadors i pacients de l'Hospital Clínic.

"En la mateixa setmana, dues denúncies no és casualitat, és fruit de desistiment del manteniment de les instal·lacions" ha afirmat Catalá que ha qualificat de "lamentable" que un Hospital de referència de la ciutat com és el Clínic no vaja l'aire condicionat en ple estiu i s'haja registrat una plaga de xinxes. Per això, ha demanat "una revisió de la planta afectada per la plaga de xinxes" per a veure si s'ha estés a una altra zona i una reparació immediata de l'aire condicionat. "Cal invertir més i, sobretot, executar el pressupost. Alguna cosa que la Generalitat no fa", ja que ha explicat de les inversions previstes en el pressupost de la Generalitat per a instal·lacions sanitàries, a 30 de juny, només han executat el 8,6%.

La portaveu del Partit Popular ha recordat que les denúncies del Clínic no solament les úniques que s'han produït aquest estiu. "El centre de Salut de Natzaret ha estat més de 6 setmanes sense aire condicionat i els consultoris de pedanies Nord estan tancats tot el mes d'agost i davant això Ribó no ha dit gens. Jo no vaig a quedar-me callada com Ribó que no defensa als seus veïns i pensa que la defensa d'unes instal·lacions sanitàries dignes i prestacions adequades no és de la seua competència", declarava.

Destacats