Catalá anuncia que el PP porta al Síndic de Greuges i al Defensor del Poble l'augment de la delinqüència a València

Destaca que "la veu més nítida que va a dir l'estat de la ciutat són els 5 barris que aquesta vesprada es manifesten contra el botelló, la brutícia, la inseguretat i l'incivisme"

Guardar

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, al costat de persones del partit
La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, al costat de persones del partit

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha anunciat hui que el Grup Municipal Popular davant "la deixadesa i inacció del govern de Ribó" ha portat al Síndic de Greuges i al Defensor del Poble l'augment de la delinqüència a la ciutat de València.

"Ribó ha baixat els braços i en aquests moments València és de les grans ciutats d'Espanya on més crescut la delinqüència, amb un creixement de més del 36% dels delictes. Enfront d'això Ribó només té previst crear una plaça de policia local per a l'any que ve" ha denunciat la portaveu que ha recordat que "encara no siga aprovat les bases de la convocatòria d'agents de l'any 2020 ni la convocatòria d'oferta pública d'enguany".

En aquest sentit, ha afirmat que dels 2 grans problemes que té València com és la seguretat i l'embós de llicències (més de 6.000), "Ribó només preveu en els pressupostos del 2022 la creació d'una plaça de policia local i un treballador menys per a llicències d'activitats.

"La veu més nítida que dirà l'estat de la ciutat són els 5 barris que aquesta vesprada es manifesten contra el botelló, la brutícia, la inseguretat i l'incivisme, i Ribó no escolta als veïns, però aqueixa és la realitat. València necessita un canvi de governants amb més energia i amb projectes per a construir una ciutat més neta, més segura, sense embossos i amb millor transport públic" ha afirmat Catalá.

Per a això, la portaveu ha presentat 120 propostes per a la València del 2022. "El nostre diagnòstic d'enguany és molt dolent, però el PP té un pla que inclou baixada d'impostos per als valencians, més agents de policies al carrer, reducció de la despesa política amb eliminació d'alts càrrecs, eliminació de subvencions a entitats catalanistes, pla d'ocupació i construcció de centres de dia, entre altres".

 

 

Destacats