Catalá adverteix que Ribó no repararà el Mercat Rojas Clement fins a setembre del 2022: "Els venedors no es mereixen aquest tracte"

Des de juliol el sostre del soterrani està apuntallat i Ribó i PSPV no tenen previst iniciar les obres fins a setembre del 2022

Guardar

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, i el regidor Santiago Ballester, en el Mercat de Rojas Clemente
La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, i el regidor Santiago Ballester, en el Mercat de Rojas Clemente

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, i el regidor Santiago Ballester han visitat aquest matí el Mercat de Rojas Clemente que des d'abans d'estiu té problemes estructurals que han obligat a apuntalar el sostre del soterrani de la zona de la pescateria.

"El Partit Popular va presentar aquest estiu una moció per a exigir al govern municipal que repararà el sòl. Va ser aprovada per unanimitat però les obres a dia de hui segueixen sense començar", ha denunciat Catalá qui ha explicat que "el més greu és que el govern de Ribó ens ha contestat que els treballs no començaran fins a setembre de 2022".

D'aquesta manera, el sòl apuntalat del Mercat de Rojas romandrà un any més en aquest estat d'abandó amb el perill que suposa per a clients i venedors. "Els venedors ens han traslladat la urgència de l'obra, una cosa en la qual coincidim absolutament. Aquesta hauria de ser una prioritat, és necessària una actuació urgent i no demorar-la un dia més perquè estem parlant ja d'una qüestió de seguretat. El sòl ha de reparar-se. No pot estar apuntalat un any i mig"

En la moció presentada pel Partit Popular a l'estiu, es recollia el malestar i les peticions dels venedors del Mercat Rojas Clemente porten temps demanant a l'Ajuntament de València actuacions urgents donat el perill tant per a venedors com usuaris per aquesta situació.

La moció del PP demanava realitzar "un estudi d'estanquitat del forjat del mercat de Rojas Clemente, per a eliminar les filtracions existents entre la zona de pescateria i el soterrani", i que "es procedisca a l'esmena de les deficiències detectades i que s'informe dels treballeu-vos realitzats a l'associació de venedors d'aquest mercat, així com al grup municipal proponent d'aquesta moció".

"La lentitud del govern Ribó és desesperant i els venedors i els veïns mereixen un mercat en condicions. No es mereixen aquestes demores. Ribó i PSPV estan més centrats a posar traves als comerciants que a posar-los solucions", ha assenyalat.

Destacats