Catalá acusa a Puig de tolerar els continus boicots de Compromís a l'ampliació del Port de València

Guardar

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá
La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha acusat hui a Puig de tolerar els continus boicots de Compromís a l'ampliació del Port de València després de conéixer que, en l'esborrany del Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals (PORN) de l'Albufera, la Generalitat ha inclòs el veto a l'ampliació del Port de València.

"Aquest és l'enèsim atac de Compromís a l'ampliació. I aquesta és l'enèsima vegada que Puig calla. Així que només poden haver-hi dues conclusions: O Puig no mana en el seu Consell o secunda que es genere una gran inseguretat jurídica entorn d'una infraestructura clau per a la riquesa i l'ocupació de València", ha afirmat Catalá qui ha recordat que fa una setmana el secretari Autonòmic i representant en l'Autoritat Portuària de València de la Generalitat va presentar un recurs en el qual demanava la nul·litat i la suspensió de l'ampliació del Port de València.

Així mateix, la portaveu del PP ha acusat de cínics i falsos ecologistes a Compromís: "Primer Puig va prometre 600 milions per a l'Albufera, després només va pressupostar 5 milions i al final la Conselleria en mans de Compromís no ha executat ni un euro de les inversions previstes", ha afirmat Catalá qui ha explicat que, segons va reconéixer la Conselleria en resposta parlamentària del 4 de novembre, l'execució pressupostària del Manteniment en Espais Naturals tenia 0 euros executats.

"L'Albufera és una simple excusa que usa Compromís i que consent Puig per a paralitzar l'ampliació i afavorir al Port de Barcelona", ha afirmat Catalá qui ha subratllat que "serà el PP el que servei de l'UCI a l'Albufera perquè hem estat des del principi defensant l'Albufera i l'ampliació del Port. Es pot fer compatible el progrés amb la sostenibilitat".

Destacats