Casado i Ayuso donen la benvinguda al PP a Cantó com "un actiu molt especial"

L'exsíndic i exdiputat de Ciutadans a les Corts Valencianes, Toni Cantó, figura en el cinqué lloc de la llista d'Ayuso com a independent

Guardar

ayuso canto
ayuso canto

El president del PP, Pablo Casado, ha donat aquest dimecres la benvinguda a Toni Cantó com a candidat en la llista 'popular' per a les eleccions autonòmiques a Madrid i ha subratllat que el PP "és la suma de molts partits" amb els mateixos "ideals" en defensa d'Espanya i la llibertat.

En la presentació de la candidatura del PP de Madrid per a les eleccions del 4 de maig, Casado ha volgut dedicar un esment especial a Toni Cantó, que figura en el cinqué lloc de la llista com a independent i que fins fa només unes setmanes era el portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes i coordinador autonòmic del partit.

Segons ha dit, Toni Cantó s'ha sumat al PP perquè "ha volgut venir al projecte en què es defensaven els mateixos ideals" i ha subratllat que ningú li demanarà comptes pel seu passat 'taronja': "Aquí a ningú li preguntem d'on ve sinó cap a on vol anar per a defensar a Espanya i a la llibertat", ha proclamat.

A més, el líder del PP ha assenyalat que la seua formació "és la suma de molts partits", tant des de la seua refundació després de l'antiga Coalició Popular que va encapçalar Manuel Fraga, com després. I que els seus militants, al llarg dels últims quaranta anys, han militat en diversos partits: "Aquí va acabar el CDS, la UCD, la Unió Mallorquina, la Unió Valenciana", ha citat.

L'exdirigent de Ciutadans ja havia estat elogiat en el mateix acte per la presidenta de la Comunitat de Madrid i candidata del PP a la reelecció, Isabel Díaz Ayuso, qui considera que pot oferir "molt i bo" a la seua formació a l'ésser "un actiu molt especial".

De la mateixa manera, la presidenta de la Comunitat de Madrid i candidata del PP a la reelecció, Isabel Díaz Ayuso, ha considerat que l'exportaveu de Ciutadans en les Corts Valencianes, Toni Cantó, pot oferir "molt i bo" a la seua formació i creu que es tracta d'"un actiu molt especial".

Així ho ha traslladat en la presentació de la seua llista electoral, al Parc Lineal del Manzanares, en la qual ha estat abrigallada pels 135 candidats i pel president del PP, Pablo Casado.

En un recorregut pels perfils de la seua llista electoral, la dirigent madrilenya ha tingut unes paraules per a Cantó, a qui ha qualificat d'"un home que defensa amb passió les seues idees i que no dubta a donar totes les batalles contra qualsevol injustícia comesa pels nacionalistes, els extremistes o els altres enemics de la llibertat".

"Siga com a independent o amb les sigles que ell vulga, el més important és ell i el que pot oferir-nos a tots", ha manifestat a continuació. A més, en la llista de la presidenta, també s'ha inclòs als exdiputats de Ciutadans Sergio Brabezo i Marta Marbán.

Destacats