Casado contacta amb Rivera i Abascal per a anar junts a una concentració a Madrid contra la "traïció" de Sánchez

Guardar

MANIFESTACION_MADRID
MANIFESTACION_MADRID

El líder del PP, Pablo Casado, ha contactat amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, i el president de Vox, Santiago Abascal, per a acudir junts diumenge a una concentració a la madrilenya plaça de Colón contra la "traïció" de Pedro Sánchez per acceptar la figura d'un "relator" en la mesa de partits sobre Catalunya, segons han informat a Europa Press fonts populars.

Els màxims líders de les tres formacions polítiques han cridat per separat els espanyols a manifestar-se diumenge que ve. El PP ha dirigit un escrit a la Delegació del Govern per a eixa concentració a Colón --a la qual preveu que assistisca una "xifra superior a les 20.000 persones"-- i està a l'espera de la resposta.

En un acte a Conca, Casado ha assegurat que el PP vol "liderar als constitucionalistes" davant la "felonía" de Pedro Sáchez d'acceptar la figura d'un relator. Allí mateix ha avançat que comptaria amb Rivera i Abascal perquè han d'anar "tots conjuntament". "Benvinguts siguen tots", ha proclamat.

PP: SÁNCHEZ ESTÀ "DESLEGITIMAT"

Casado ha afirmat que Sánchez està "deslegitimat" per a seguir al capdavant del Govern d'Espanya. "Ja l'única cosa que ens queda és apel·lar a la consciència total i amb seny de la població espanyola", ha ressaltat el líder del PP, que ha qualificat de "lamentables" i "insult a la intel·ligència" les explicacions de la vicepresidenta Carmen Calvo en una compareixença a Moncloa.

"No es pot vendre Espanya per a seguir a Moncloa", ha declarat Casado, que ha exigit a Sánchez que convoque eleccions generals. Açò sí, no ha descartat poder usar altres mecanismes parlamentaris que ofereix la Constitució, en al·lusió a una possible moció de censura.

Cs: "CAL FRENAR SÁNCHEZ ALS CARRERS"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha convocat els espanyols a manifestar-se diumenge a la plaça Colón contra les cessions que, al seu juí, està fent el president del Govern a l'independentisme.

Rivera ha subratllat la necessitat de "defendre la Constitució més enllà d'ideologies o sigles" i de crear un "front cívic" que diga "ja n'hi ha prou" a Sánchez. "Cal frenar Sánchez als carrers", ha emfatitzat el líder del partit taronja.

VOX: "CAL TIRAR A ESTE GOVERN TRAÏDOR"

De la mateixa manera, el president de Vox, Santiago Abascal, ha convocat també tots els espanyols a concentrar-se diumenge per a mostrar el rebuig al "traïdor" Govern de Sánchez.

En un missatge en la seua xarxa social, Abascal demana que "per damunt de diferències partidistes" tots els espanyols vagen a la mobilització que han anunciat PP i Cs. Convocada amb minuts de diferència, queda per veure com es coordina.

Destacats