Carmen Martínez: "Els valencians ja sabem en què es tradueixen les promeses del PP: retallades, privatitzacions i minvament de serveis públics"

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts assenyala que "el PP inventa, manipula i esmente intencionadament. Els serveis sanitaris de la Comunitat no han registrat cap col·lapse i han continuat prestant-se amb la normalitat habitual de l'estiu"

Guardar

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts, Carmen Martínez, ha afirmat hui que "les i els valencians ja sabem en què es tradueixen les promeses del Partit Popular: retallades, privatitzacions i minvament descomunal de serveis públics". Així ho ha manifestat Martínez, després de les declaracions del popular Carlos Mazón a qui ha convidat a "deixar d'inventar, manipular i mentir intencionadament, ja que sap perfectament que els serveis sanitaris de la Comunitat no han registrat cap col·lapse i han continuat prestant-se amb la normalitat habitual de l'estiu".

En aquest sentit, la dirigent socialista ha assenyalat que "el pla d'estiu ha comptat amb més pressupost i més personal que en anys anteriors" i ha suggerit al PP "contrastar les seues informacions, alguna cosa al que estan poc acostumats". "Aquest estiu s'han invertit 68,8 milions d'euros per a reforçar l'assistència sanitària, 5 milions més que l'any passat i contractat a 7.357 professionals tant per a la substitució del personal sanitari de vacances com per al reforç de centres de salut i consultoris de zones de major afluència turística", ha explicat Martínez.

Així mateix, la diputada ha recordat que "fer una llei no és una solució màgica per a les llistes d'espera, la qual cosa sí que contribueix a disminuir-les és augmentar la inversió en infraestructures, tecnologia i personal com està fent el Consell de Ximo Puig" i ha destacat que "gràcies a aquesta gestió en la qual la Sanitat és un eix prioritari els valencians i valencianes contem ara amb més professionals que mai i amb una inversió històrica en la nostra sanitat pública".

"No sabem a qui intenten enganyar, però sabem que el PP diu molt i després fa poc" ha insistit Martínez, al mateix temps que ha assegurat que "els mateixos que es van passar 20 anys governant i no van solucionar els problemes de la sanitat, sinó més aviat tot el contrari no poden donar lliçons de res". "Ara tenim un Govern que, al mateix temps que encara paga la ruïnosa gestió de la dreta, es preocupa i ocupa per la salut dels seus ciutadans", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats