Carlos Mazón es reuneix amb CCOO per a intercanviar propostes polítiques per a les eleccions autonòmiques

Les 61 propostes sindicals se centren en l'ocupació digna, potenciar un model de creixement sostenible i el diàleg social i tindre uns serveis públics de qualitat

Guardar

Reunió entre el candidat del PP a la Generalitat, Carlos Mazón, i la secretària general de CCOO, Ana García
Reunió entre el candidat del PP a la Generalitat, Carlos Mazón, i la secretària general de CCOO, Ana García

El sindicat CCOO ha entregat al candidat del Partit Popular a la Generalitat Valenciana en les pròximes eleccions autonòmiques, Carlos Mazón, un document amb 61 propostes polítiques. Mazón ha escoltat què proposen des de l'organització sindical en una reunió amb Ana García, secretària general de CCOO. Les 61 propostes estan agrupades en cinc blocs diferents: aconseguir una democràcia més participativa, ocupació digna, serveis públics de qualitat, un model de creixement més sostenible i l'eficàcia del diàleg social.

Precisament, Mazón ha assegurat que la posició del PP per a aconseguir l'estabilitat i la certesa són "el diàleg social i un creixement sostenible". En aquest sentit, el candidat popular ha assenyalat que "la certesa, estabilitat i qualitat en l'ocupació" són elements clau del seu programa electoral, d'igual manera que l'alleujament de la càrrega fiscal.

Al mateix temps, Mazón ha expressat els punts comuns entre les propostes polítiques exposades per CCOO i les del Partit Popular. "Tenim moltes postures comunes i d'avanç. Compartim la gran preocupació per la sanitat i pels serveis públics, amb especial preocupació per l'augment de la pobresa a la Comunitat Valenciana. Ens preocupa el que els preocupa als treballadors, el no saber què va a passar amb el preu dels aliments, amb el de la cistella de la compra, de la llum, del gas o de les hipoteques, en definitiva, amb el preu de la vida de tots els dies que provoca que la gent no puga arribar a final de mes", ha afirmat.

Repecte al finançament autonòmic, el líder del PP valencià ha afermat el seu compromís amb la millora del finançament autonòmic, ja que, segons expressa "és evident que el partit socialista no ha portat cap proposta o iniciativa de millora" i ha remarcat la seua indignació per "eguir sent l'última comunitat d'Espanya en finançament". "Això cal remeiar-ho de manera urgent i estem absolutament compromesos amb aquest objectiu", ha conclòs.

 

 

 

 

Arxivat a:

Destacats