Carlos Mazón: "El PP sempre defensarà a Europa el millor tracte per als nostres productes i agricultors enfront de l'abandó de Puig i Sánchez"

Guardar

Carlos Mazón i Dolors Monserrat
Carlos Mazón i Dolors Monserrat

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat que "el PP sempre defensarà a Europa el millor tracte per als nostres productes i agricultors enfront de l'abandó de Sánchez i Puig al sector".

Carlos Mazón i la portaveu del PP en el Parlament Europeu, Dolors Monserrat, han assistit a la comissió sectorial de cítrics a Albatera organitzada per Asaja.

Dolors Monserrat ha assenyalat que "en el PP ens hem compromés a defensar al sector dels cítrics, perquè tinguen la millor PAC i en les exportacions sempre haja de complir-se el requisit de reciprocitat en l'accés comercial a mercats. Treballarem al costat d'ells per a tindre el millor sector. Els agricultors són els qui millor cuiden la nostra terra i són una part important en la lluita contra el canvi climàtic per això sempre estarem al seu costat".

Per part seua, el líder popular ha afirmat que "Sánchez i Puig han decidit abandonar el camp, amb la falta de reconeixement a les nostres tradicions i, fonamentalment, amb l'arribada de l'aigua a la nostra terra. A Europa cal estar, cal reivindicar, cal treballar i influir i per això som ací amb el sector agrícola, per a potenciar i defensar el millor tracte per als nostres productes i agricultors. No tenim per què tindre greuges comparatius amb productes que venen d'altres llocs. El sector està fent un gran esforç, comptem amb extraordinaris professionals i amb productes de primera qualitat. Per això mereixem el major suport per part de les institucions comunitàries".

Mazón ha assenyalat que "des del PPCV estem reivindicant tots els dies el que Puig i Sánchez no fan. Nosaltres estem sempre al costat dels agricultors, reivindicant tots els dies a Brussel·les i en el Parlament Europeu".

El president del PPCV ha agraït a la portaveu del PP en el Parlament Europeu la seua "sensibilitat" amb el camp. "Necessitem molta gent que ens defense a Europa com correspon i ella ho està fent".

Així mateix, Mazón ha assenyalat que "defensar l'agricultura, defensar l'aigua i el transvasament Tajo-Segura és defensar el nostre futur. Per descomptat que amb la nova retallada del Tajo-Segura, si no es remeia, la reserva de l'horta d'Europa acabarà convertint-se en el primer desert d'Europa. És hora de defensar el que ens correspon, no de deixar els braços caiguts".

Finalment, Mazón ha assenyalat que "encara podem salvar de la mort a l'horta d'Europa, conjuminant forces amb tots aquells que es plantegen el seu defensa com a eina de progrés socioeconòmic indiscutible de la província d'Alacant i de la nostra Comunitat".

Destacats