Carlos Mazón exigeix "paralitzar els excessos de la llei de costes que es carreguen les nostres platges i el nostre desenvolupament"

Guardar

 plataforma SOS Somos Mediterránea
plataforma SOS Somos Mediterránea

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha exigit "paralitzar els excessos de la llei de costes que es carreguen les nostres platges i el nostre desenvolupament" i ha demanat una solució per a les nostres costes.

Mazón ha participat en la concentració celebrada davant la Delegació de Govern de València organitzada per la plataforma SOS Somos Mediterránea on ha assenyalat que "estem ací secundant a centenars de veïns i propietaris que veuen perillar el seu patrimoni o els seus negocis per culpa d'aquests governs d'esquerres que estan matant les nostres platges, el nostre turisme i les nostres costes. No els importen les nostres platges, ni la sostenibilitat del nostre medi ambient".

Carlos Mazón ha indicat que "l'aplicació del nou reglament de la Llei de Costes per part del govern d'Espanya està provocant una situació molt greu en molts municipis de la costa amb l'apropiació indeguda de terrenys per a domini públic. Estem davant una llei sectària, allunyada de la realitat que no tenen cap sentit i, mentrestant, Puig calla sense fer res".

A més, Mazón ha recordat que el PPCV "posarà en marxa una nova llei d'ordenació del litoral de la Comunitat Valenciana que regule tota l'ordenació respecte a la costa i mitigue els efectes perniciosos de la llei estatal en l'àmbit autonòmic. És possible compatibilitzar el dret a la propietat amb l'actuació per a preservar i protegir la costa".

En la protesta han participat veïns de municipis afectats com El Perelló, Tavernes, Cullera, Sagunt, Bellreguard, Miramar, Sueca o Gandia. Fins i tot ha comptat amb presència de veïns de la zona de la Mar Menor a Múrcia. El PPCV també ha donat suport a les concentracions davant les subdelegacions d'Alacant i a Castelló.

Destacats