Carlos Mazón elogia la germanor entre ciutats que suposa la mascletà de Madrid

El president de la Generalitat ha assistit a la mascletà que ha disparat l'empresa Pirotècnia Valenciana a Madrid

Guardar

Carlos Mazón, María José Catalá i les corts d'honor de les Falles 2024 durant la mascletà de Madrid
Carlos Mazón, María José Catalá i les corts d'honor de les Falles 2024 durant la mascletà de Madrid

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha elogiat la 'germanor' entre Madrid i València que ha suposat la celebració d'una mascletà en la capital a una setmana que comencen les Falles 2024. Una mascletà que ha sigut disparada en el Pont del Rei per l'empresa Pirotècnia Valenciana i que ha comptat amb més de 300 quilos de pólvora. El president ha agraït a l'Ajuntament de Madrid el seu acolliment que "obri els braços com la gran capital d'Espanya que és".

Així mateix, Mazón ha destacat el paper de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor com a ambaixadores de la festa, Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO, que han arribat a la capital a "compartir el que som, amb el que vibrem i el que sentim amb tots els madrilenys".

El cap del Consell ha acompanyat en aquest acte a l'alcaldessa de València, María José Catalá, membres del consistori valencià i a les màximes representants de la festa María Estela Arlandis i Marina García al costat de les seues corts d'honor.

Destacats