Carlos Mazón elogia la "cultura de l'esforç" de les jugadores del València Basket i destaca que són "un referent" per a les joves de la Comunitat

Guardar

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, amb les jugadores del Valencia Basket Club
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, amb les jugadores del Valencia Basket Club

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha elogiat "la cultura de l'esforç" de les jugadores del València Basket Club i ha afirmat que "constituïxen una referència i inspiració" per a les joves de la Comunitat Valenciana.

Durant la recepció a les capitanes, equip tècnic i executiva del València Basket Femení que ha tingut lloc a l'Ajuntament de València després de guanyar la Copa de la Reina, el cap del Consell els ha traslladat la seua felicitació i els ha animat a "continuar donant-lo tot" perquè "són un exemple extraordinari".

"Podríem pronunciar mil discursos i no seríem capaços de motivar com vosaltres amb cada gota de suor i amb l'exemple d'esforç, companyonia i treball en equip que esteu donant"- ha subratllat el president en la seua intervenció.

En eixe sentit, ha apuntat que "ens animeu a seguir implementat polítiques públiques per a donar suport a l'esport femení". Així mateix, ha destacat la consolidació de València "com a ciutat del basket a Espanya" i ha reiterat el compromís del Consell amb la promoció de l'esport.

En la recepció el cap del Consell ha estat acompanyat pel vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, i per l'alcaldessa de València, María José Catalá.

Destacats