Carlos Mazón agraeix l'"intens treball" que fan els efectius sufocant l'incendi de Montitxelvo

Guardar

Carlos Mazón, a Montitxelvo
Carlos Mazón, a Montitxelvo

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha agraït l'"intens treball" que fan les brigades i els efectius forestals de la Generalitat i dels consorcis de bombers de València i Alacant sufocant l'incendi de Montitxelvo, i ha destacat "la professionalitat i la coordinació" que demostren en una situació de gran dificultat per les fortes ratxes de vent que s'estan produint a la Comunitat Valenciana.

D'aquesta manera s'ha pronunciat el president en declaracions als mitjans de comunicació en el lloc de comandament avançat (PMA) de l'incendi que està afectant Montitxelvo i diverses localitats de les comarques de la Vall d'Albaida, la Safor i el Comtat.

Carlos Mazón s'ha interessat pel treball coordinat que estan realitzant tots els equips d'extinció forestal desplaçats a l'incendi, que a primera hora d'aquest divendres ha afectat aproximadament 2.000 hectàrees, i ha agraït també la col·laboració de les comunitats de Castella-la Manxa, Múrcia, l'UME i del Ministeri Transició Ecològica, que estan enviant a l'incendi unitats d'extinció aèries i terrestres.

Així mateix, el cap del Consell ha traslladat als veïns de les zones afectades el suport de la Generalitat a les 850 persones que han hagut de ser evacuades a Terrateig, Ador, Vilallonga i Castellonet de la Conquesta.

Finalment, ha fet una crida perquè la població extreme al "màxim la prevenció", perquè "el vent és el principal combustible" dels incendis. Així, ha demanat també que s'eviten desplaçaments a la zona de Montitxelvo i es duguen a terme activitats en zones forestals que pogueren comportar risc d'incendi.

Arxivat a:

Destacats