Carlos Fernández Bielsa es presenta a les primàries del PSPV i inclou a Marta Trenzano en la candidatura

Guardar

Presentació de la candidatura de Bielsa
Presentació de la candidatura de Bielsa

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, s'ha presentat a les primàries del PSPV de la província de València i ha inclòs a l'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, en la seua candidatura. Trenzano era un altre dels noms que sonaven per a la presidència provincial, que ara Bielsa es disputarà amb l'actual presidenta, Mercedes Caballero.

A més, el secretari d'organització del Camp de Morvedre, Jorge Vidal, és un altre dels representants oficials de la candidatura de Carlos Fernández Bielsa a les primàries del PSPV de la Província de València, que tindran lloc el pròxim 16 de gener, ha indicat la candidatura en un comunicat.

Aquest matí els representants de la candidatura, al costat de múltiples alcaldesses i alcaldes, així com secretaris generals i d'organització, han acompanyat a Bielsa a la presentació de la documentació que li converteix en precandidat davant el procés de recollida d'avals dels pròxims dies.

Bielsa ha explicat després de la presentació de la candidatura oficialment que "queda novament demostrat que som un projecte que parla en plural, i d'amplis consensos entorn de la candidatura 'Som Equip!'.

Per a Bielsa, "aquest projecte és en positiu, per a donar veu i participació a la militància de base, de reactivar les agrupacions i posar en valor que aquest partit sempre governa mirant als ulls a les persones, que volem que continue sent un partit útil, també des de la província de València, per a millorar la vida de la gent i transformar la societat". "Posarem en valor que la militància és qui fa possible el canvi en les nostres institucions, alineats sempre amb la via valenciana que representa Ximo Puig, i amb Pedro Sánchez", ha agregat.
MUNICIPALISME

"Ara és el moment d'impulsar el municipalisme, les polítiques socials i la igualtat real, la inclusió, la justícia social, la transparència i el bon govern. I ho farem possible comptant amb totes i tots els militants", ha manifestat.

A la presentació de la candidatura en la seu del PSPV-PSOE han assistit alcaldesses i alcaldes, "en representació de la veu del municipalisme, amb suports d'un equip transversal, divers i comarcalista, perquè vertebra tot el territori per a involucrar a la militància de base entorn d'un projecte plural, il·lusionant i compartit; perquè hem de continuar sent una eina per a servir a la societat".

Així, al moment de presentació han assistit els mateixos representants de la candidatura, Jorge Vidal i Marta Trenzano (membre a més de la CEN); l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; Pilar Bernabé, regidora de València; Voro Femenía, secretari general de La Safor; Neus Garrigues, alcaldessa de Pobla Llarga i secretària General de la Ribera Alta; Michel Montaner, alcalde de Xirivella i diputat autonòmic; Jordi Mayor, alcalde de Cullera i diputat; Amparo Orts, alcaldessa de Montcada i diputada; Juan Antonio Sagredo, alcalde de Paterna i membre de la CEN; Eva Sanz, alcaldessa de Benetússer, Lola Celda, secretària general de Camp de Túria i alcaldessa de Marines; Maribel Albalat, alcaldessa de Paiporta i membre de la CEN; i Pablo Ruiz, secretari general de l'agrupació del Marítim; entre altres representants de diferents agrupacions.

Destacats