El canvi arriba hui a 230 ajuntaments de la Comunitat Valenciana de la mà de governs del PPCV

Guardar

Equip de govern del Partit Popular a València
Equip de govern del Partit Popular a València

El PPCV governa des de hui 230 municipis de la Comunitat Valenciana fent possible que el canvi arribe als ciutadans de la Comunitat Valenciana, després de la constitució de la majoria d'Ajuntaments després de les eleccions del passat 28 de maig.

Per províncies, en la de València el PPCV governa en 95 municipis, en la de Castelló en 68 més 1 entitat menor i en la d'Alacant en 66 municipis.

Carlos Mazón ha assistit a la proclamació de M. José Catalá com a alcaldessa de València i ha felicitat "a tots els alcaldes i alcaldesses que hui han pres possessió en tots els ajuntaments de la Comunitat Valenciana perquè s'ha inaugurat una nova legislatura en la qual ho donarem tot per a treballar pel que es mereixen els nostres ciutadans".

A més, ha qualificat el dia de molt important "per al PPCV perquè hui hi ha molts alcaldes i alcaldesses que ja formen part de les alcaldies i ajuntaments del canvi".

Per al PPCV l'objectiu principal són els valencians, castellonenc i alacantins. Abaixar els impostos, posar èmfasis en les polítiques socials, millorar la sanitat pública i garantir la llibertat en l'educació, i aquests seran els eixos principals que marcaran les polítiques locals dels alcaldes i alcaldesses del PPCV.

"Des del PPCV tenim clar que és el moment de governar per a tots i que els ciutadans tornen a estar en el centre de les polítiques públiques, sense sectarisme i sense prejudicis ideològics. Ha arribat el moment de tornar a gestionar per a donar solució als problemes reals dels ciutadans".

El PPCV té un programa de govern per als municipis de la Comunitat Valenciana i treballarà de manera constant i incessant perquè aquesta terra siga competitiva, cree ocupació i tinga el que per justícia mereix.

Destacats