Cantó utilitza una carta amb faltes en castellà per a atacar l'ensenyament valencià

Guardar

Toni Cantó Ciudadanos
Toni Cantó Ciudadanos

Toni Cantó ha tornat a ser protagonista en twitter. Després de ser un focus d'atenció per les crítiques a les polítiques que han decidit mobilitzar-se el 8M, ara aprofita una circular per a atacar al professorat. S'uneix a la campanya, compartida amb Isabel Bonig del PP i amb Vox, sobre un suposat adoctrinament a les escoles valencianes i el desconeixement del castellà.

El candidat a la Generalitat per Ciutadans ha atacat al professorat amb l'exposició d'una circular d'un col·legi públic de Paterna. L'escrit, en castellà i amb diverses faltes ortogràfiques, ha servit al per a generalitzar i assegurar que així són "les notificacions escrites per equips directius" de molts col·legis valencians.

https://twitter.com/tonicanto1/status/1103593788835069953

Cantó planteja, des de fa temps, una croada contra el supòsit "pancatalanisme del tripartit" -en referència al PSPV, Compromís i Podem-, i reforça, al costat dels altres dos partits de la dreta, la idea que a les escoles valencianes hi ha un adoctrinament "com en les catalanes".

El polític vincula, doncs, aqueixa circular amb faltes ortogràfiques escrita per algun directiu o directiva, a una suposada generalització de "desconeixement del castellà" per part dels col·legis valencians.

Arxivat a:

Destacats