Cantó sobre la renúncia del número 1 de Castelló: "Fa falta generositat per a arribar "

Guardar

canto_castellon
canto_castellon

El candidat de Ciutadans (Cs) a la Generalitat, Toni Cantó, ha comentat aquest dimarts, sobre la renúncia del candidat del seu partit a l'Ajuntament de Castelló, que "ningú pot imposar una llista" i sobre aquest tema ha recalcat: "ara el que fa falta és generositat i arribar a acords amb els de fora i els de dins".

Cantó, en una trobada amb els mitjans, s'ha referit així a la renúncia del número u en les eleccions municipals de Castelló Jesús Merino al no acceptar-se la llista que ell havia confeccionat i voler "imposar-li" -segons ha dit- una altra que també encapçalava, però sense que ell fóra coneixedor dels membres que la integren.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que "la política és l'art del possible i cal arribar a acords". "Ningú pot intentar imposar una llista o el contingut total de polítiques ni res perquè estem en una altra Espanya i això hem d'anar entenent-ho tots", ha assenyalat.

En aqueix sentit, ha confiat que "a poc a poc anem entenent-ho i espere que al final arriben a un acord perquè no es pot dir o blanc o negre".

"Per fortuna amb l'època de les majories absolutes i la falta d'acords hem acabat i ara el que fa falta és generositat i arribar a acords amb els de fora i els de dins", ha postil·lat.

Destacats