Cantó s'ofereix al PPCV per a "ajudar al canvi": "Estaré on em diguen per a tirar una mà"

Guardar

canto
canto

L'exportaveu de Ciutadans a les Corts Toni Cantó s'ha ofert al pròxim "líder" del Partit Popular en la Comunitat Valenciana (PPCV) al fet que compte amb ell perquè ajudar, "on li diguen" i "des d'on sigui", a construir "una bona alternativa enfront d'aquest socialisme nacionalista i podemita" que, al seu judici, governa aquest territori.

"Estaré on puga estar, anirem veient en els pròxims mesos com va avançar el procés de Primàries (del PP) que tenen allí, però la persona que siga triada pel partit per a liderar la Comunitat Valenciana pot comptar amb mi i, com sempre, des d'on siga, m'és igual. Posaré tota la carn a la graella i gastaré fins a la meua última energia per a ajudar al fet que succeïsca el mateix que està passant a Madrid. Em sembla que l'eix que ha triat Isabel Díaz Ayuso és perfectament exportable a les pròximes eleccions en la Comunitat".

Així ho ha asseverat Cantó, en una entrevista en la COPE que recull Europa Press, en ser preguntat per si té pensat concórrer a les primàries del PPCV davant el pròxim Congrés Regional. Sobre aquest tema, ha assenyalat: "Jo no em ficaré en el procés intern que està vivint aquí el PP. Són processos que porten el seu temps i no sé com acabaran".

En tot cas, ha assegurat que té "claríssim" que la seua "vinculació amb la Comunitat Valenciana és total". I ha insistit que estarà "on siga" per a contribuir al fet que es cree una majoria "que permeta un canvi per fi en la Comunitat Valenciana, que és hora".

"PRIMERA FASE D'UNA EUFÒRIA"

Així mateix, ha augurat que "la molt probable victòria d'Isabel Díaz Ayuso" en les eleccions del 4M en la Comunitat de Madrid pot ser "una primera fase d'una eufòria que farà que molta gent crega que és possible".

Per tant, ha confiat que "prompte el PP trie al seu líder en la Comunitat Valenciana". "I en tot el que puga col·laborar jo perquè el centredreta sume forces, estaré on em diguen per a tirar una mà i que hi haja un canvi".

No obstant això, ha reconegut que no té "ni punyetera idea" del que serà de la seua vida a partir del 5 de maig. "Com a actor és una sensació a la qual estic acostumat", ha rematat.

Destacats