Cantó perd "la il·lusió en la política" i rep ofertes de dues productores de televisió

L'exsíndic de Ciutadans en les Corts Valencianes ha signat ja la seua dimissió i admet que "no em sent representat per la cúpula del partit"

Guardar

Xisco-Navarro_Valencia-Extra_Toni-Canto-5
Xisco-Navarro_Valencia-Extra_Toni-Canto-5

El terratrémol polític viscut en l'escenari polític espanyol va començar amb el "vacunagate" a Múrcia i una fracassada moció de censura PP-Cs en la mateixa regió va desencadenar un efecte va dominar amb la dissolució de l'Assemblea de Madrid, amb una convocatòria electoral per al pròxim 4 de maig, amb l'eixida del vicepresident Iglesias del Govern d'Espanya i la seua elecció com a candidat d'Unides Podem contra Ayuso i a última hora amb la dimissió de Toni Cantó com a diputat i coordinador autonòmic de la formació taronja en la Comunitat Valenciana.

En les seues primeres declaracions, Toni Cantó explica que ha perdut "la il·lusió en la política", i que "les úniques ofertes que he rebut són de dues productores de televisió", per les quals, afirma que es decanta i ho veurem en aquest format audiovisual. De la mateixa manera, Cantó, deixa els dubtes a part sobre el seu parador polític i confirma que "descarta tornar a entrar en política" i justifica la seua dimissió d'aquesta formació perquè "no em sent representat per la cúpula de Ciutadans".

"Crec que la cúpula de Ciutadans parlava ahir sobre gent que s'anava -referint-se als trànsfugues murcians que han acceptat l'oferta del PP- i els que veritablement s'estan allunyant de l'essència del partit són la mateixa Inés Arrimadas i el seu equip", explicava Cantó.

De la mateixa manera, el ja exdiputat de Ciutadans en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó ha afirmat que ja ha signat la seua dimissió com a diputat i la registrará "quan em reunisca amb el grup parlamentari". Cantó, davant el seu possible fitxatge en el Partit Popular, ha admés que "el descarte" i que "no acceptaré dels que s'apoltronen en el seu sou eleccions de res" al que prosseguia que "sóc un home lliure i faré el que em done la gana".

Cantó aprofitant la presència dels mitjans, ha volgut donar les gràcies als responsables de premsa i als càrrecs electes d'altres partits en l'hemicicle valencià "que tirés molt de menys" i afirma que "recordarà amb gran honor durant tota la seua vida per haver-se sentit tan privilegiat".

No obstant això, Cantó ha admés que creu que "sí que continuarà militant en Ciutadans" perquè creu que la militància té un paper molt important per a canviar el rumb de la formació i en mans de l'executiva d'Arrimadas, en la qual "ja no confie".

Finalment, el ja exsíndic i coordinador autonòmic de la formació taronja admet que ahir "esperava canvis en l'executiva" i al no produir-se "vaig admetre la meua dimissió". Així, Cantó, sincer amb la premsa i una cosa emocionada ha admés que abans de l'executiva d'ahir "em van asseure en un 'despachito' per a netejar i rentar la imatge com si fóra un gerro xinés" al que explica que "no estic per a això". "No estic per a negociar en un 'despachito' ni per a tenir un 'sueldito'", admet Cantó.

Arxivat a:

Destacats