Cantó: "Inés Arrimadas no cridarà a Ximo Puig perquè Cs dóna per perdut al PSC valencià"

Guardar

canto-corts
canto-corts

El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Toni Cantó, ha assenyalat que la portaveu del seu partit en el Congrés, Inés Arrimadas, "no cridarà al president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, perquè Ciutadans dóna per perdut al PSC valencià".

Així s'ha pronunciat després que aquest dijous Ximo Puig afirmara que "el que planteja Arrimadas després d'un fracàs polític descomunal és bastant patètic", en referència a les telefonades que la líder de Ciutadans està fent als 'barons' del PSOE perquè "frenen el desastre del Govern Frankenstein". Aquest divendres, el 'president' ha garantit que l'atendrà si li crida "com hauria d'haver fet el líder de Ciutadans --llavors Albert Rivera-- quan li va cridar Pedro Sánchez en la Moncloa i es va negar a anar".

Sobre aquesta qüestió, Toni Cantó ha asseverat que "cridar a Puig seria com fer-ho al mateix Sánchez, una total pèrdua de temps", perquè el president valencià "també prefereix el nacionalisme abans que als partits constitucionalistes", ha assenyalat.

"Quan ha tingut l'oportunitat, i malgrat que des de Cs se li ha instat a canviar de socis en nombroses ocasions, Puig sempre ha optat per aliar-se amb el nacionalisme de Compromís i el populisme de Podemos per a posar en perill el futur de tots els valencians", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats