Cantó exigeix al Consell que “torne de les vacances” i “es pose les piles” davant els rebrots i l'inici del curs escolar

Toni Cantó es reuneix amb els MIR per a donar suport a les seues reivindicacions i afirma que “les Administracions, a més d'aplaudir-los, ha d'atendre'ls”

Guardar

20200901 toni cantó canutazo
20200901 toni cantó canutazo

El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Toni Cantó, ha exigit al Consell que "torne de les vacances" i "es pose les piles" davant l'augment dels casos de coronavirus i la incertesa respecte a l'inici del curs escolar. Així s'ha pronunciat el líder de Cs després de mantindre una trobada amb representants dels MIR en vaga per a escoltar i donar suport a les seues reivindicacions.

Sobre aquest tema, Cantó ha assegurat que "durant molts mesos hem eixit a aplaudir al personal sanitari, però de les Administracions públiques no podem esperar sol aplaudiments", per la qual cosa ha exigit que "complisquen amb la llei i atenguen les seues justes peticions". "Esperem que la consellera de Sanitat, Ana Barceló, comparega en la Diputació Permanent i explique la situació", ha afegit el portaveu parlamentari de la formació taronja, al mateix temps que també ha reclamat que "el conseller d'Educació, Vicent Marzà, done explicacions".

Respecte a l'inici de curs, ha considerat "lamentable" que Marzà "s'esborre del mapa" quan "hi ha molts pares i mares que desconeixen si els seus fills podran començar les classes". En aquest sentit, ha titllat de "imprescindible" realitzar proves diagnòstiques als docents i implantar la figura de la infermera escolar.

Arxivat a:

Destacats