Cantó: "És una absoluta vergonya que el PSPV mantinga a persones imputades en les seues llistes municipals"

Guardar

canto_rocafort
canto_rocafort

El líder de Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha visitat aquest dimecres la localitat de Rocafort, i ha recordat que el seu alcalde i candidat, el socialista Víctor Jiménez Bueso, està investigat per presumptament haver sigut contractat de manera irregular per l'empresa pública Divalterra. Sobre aquest tema, ha recalcat que és "és una absoluta vergonya que el PSPV mantinga a persones imputades en les seues llistes municipals".

En la seua visita, Cantó ha donat suport a les iniciatives de Cs Rocafort per a la pròxima legislatura. Entre elles, la creació d'una biblioteca municipal amb sales d'estudi en Vila Amparo, antiga residència del poeta Antonio Machado.

Sobre aquest tema, el candidat de Cs Rocafort, Guillermo José Gimeno, ha assenyalat que "Villa Amparo ja és pública, però no s'ha projectat cap ús útil per als veïns". "Si tenim en compte, a més, que la biblioteca actual no respon a les necessitats de la ciutadania, Cs aposta perquè la que va ser casa del poeta siga la biblioteca que els veïns de Rocafort es mereixen", ha explicat.

Finalment, el candidat municipal, ha defensat que "Cs continuarà vetlant per l'interés general com ha fet els últims quatre anys en què, entre altres millores, Cs ha aconseguit la baixada de l'IBI".

Destacats