Cantó entrega a Oltra una samarreta amb fotos de Fuset, Grezzi i Nomdedéu

La peça, en referència a les samarretes que la Vicepresidenta portava en l'oposició, té la llegenda 'Wanted Compromís'

Guardar

Canto camiseta wanted compromis
Canto camiseta wanted compromis

El portaveu de Ciutadans en Les Corts, Toni Cantó, ha demanat aquest dijous al president de la Generalitat, Ximo Puig, que trenque amb Compromís i ha recordat que la vicepresidenta i coportaveu d'aquesta formació, Mónica Oltra, "es va fer famosa" per la samarreta amb la foto de Francisco Camps que deia 'Wanted only alive' i ara ha de prendre decisions en el si del seu partit perquè si no passarà a la història "per aquesta altra, els germans Dalton de Compromís", mostrant un muntatge amb les fotos de Pere Fuset, Giuseppe Grezzi i Enric Nomdedéu amb la llegenda 'Wanted Compromís'.

Cantó, que ha entregat la samarreta a Oltra al final de la seua intervenció en la sessió de control a Puig per a denunciar el que considera una doble vara de mesurar respecte a la corrupció, ha exigit al cap del Consell que "canvie de socis perquè amb aquests amiguets arruïnarà a tots els valencians".

Ha criticat que governe amb un partit que "té un processament a l'Ajuntament de València i va camí de dos", en referència a Fuset i Grezzi, a qui "li van estafar quatre milions que no pagarà Compromís".

A més, ha censurat al secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, que "va anomenar ximpanzé a una diputada ací present, es va burlar d'una gravíssima malaltia d'Eduardo Zaplana i que la seua última 'lindeza' ha sigut dir que qui ha provocat la violència a Catalunya és la policia: que es llave la boca per a parlar de la Policia Nacional".

També ha criticat al conseller d'Educació, Vicent Marzà, "pancatalanista confés" i a altres companys de Compromís que es manifesten "per delinqüents, demanant el dret a decidir del que ells diuen País Valencià".

Així, i després de reconéixer la "vàlua" d'Oltra com a "ariet contra la corrupció del PP" li ha retret que acusara un ciutadà en públic d'abús de menors i li ha preguntat si dimitirà si és imputada per aquest fet.

Destacats