Cantó confia en l'"esprint final" per a un govern centrat

Guardar

canto10n
canto10n

El líder de Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha assegurat que confia "en l'esprint final dels últims dies de campanya per a aconseguir un govern centrat que evite el pacte amb nacionalistes i populistes".

Així ho ha afirmat després de visitar el Parc Científic de la Universitat d'Alacant (UA), a quatre dies de les eleccions generals d'aquest diumenge, 10 de novembre, informa Cs en un comunicat

"En Ciutadans continuem rebent molt suport, la majoria d'espanyols són de centre i estan cansats del bipartidisme que embene solucions que mai arriben, perquè sempre acaben pactant amb el nacionalisme i els extrems", ha sostingut Cantó.

En aquesta línia, ha reiterat que no acaba de creure's les enquestes que "el mes d'abril passat donaven a Ciutadans set diputats autonòmics", quan van acabar aconseguint 18 en Les Corts Valencianes.

Va cantar, acompanyat a Alacant per la candidata al Congrés Marta Martín i pel diputat autonòmic Emigdio Tormo, ha destacat que Cs està "al servei" del Parc Científic de la UA per a apostar per la ciència i la tecnologia i "convertir la universitat en una oportunitat per a l'ocupabilitat dels joves alacantins".

Martín, per part seua, ha recordat que Cs impulse la passada legislatura, des de l'oposició, la creació del Parc Científic. "Ara, en el Govern municipal --a l'Ajuntament d'Alacant--, tirarem avant el projecte en un centre amb tanta reputació com la Universitat d'Alacant", ha asseverat.

Mentrestant, "altres polítics intenten ficar la mà en les universitats amb tesis 'fake' o amb màsters regalats", en Cs tenen "clar l'ús que cal donar-li a la universitat i l'educació públiques", ha defensat l'aspirant.

Toni Cantó també ha visitat aquest dimecres El Campello (Alacant), on s'ha reunit amb l'associació veïnal per a abordar "el greu problema de salut que pateixen els veïns per un abocador". Ha promés que Cs demanarà explicacions a la consellera de Medi Ambient, Mireia Mollà (Compromís), davant el que sembla un clar desistiment de funcions del tripartit" del Botànic II.

Arxivat a:

Destacats