Cantó condiciona el sí als pressupostos a una baixada d'impostos i a aprovar ajudes per als més afectats

El líder de Cs anuncia que es reunirà el dilluns a Puig per a parlar sobre els comptes i apel·la a la “responsabilitat” enfront de les noves restriccions per covid

Guardar

IMG_0030
IMG_0030

El coordinador autonòmic de Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha assegurat que el ‘sí’ de la formació als pressupostos autonòmics de la Generalitat estarà condicionat per una baixada d'impostos als valencians i per l'aprovació d'un fons d'ajudes de 76 milions d'euros per als sectors més afectats per la pandèmia.

Cantó ha avançat que es reunirà amb el president Ximo Puig dilluns que ve "per a acabar de tancar un acord" per als pressupostos i ha mostrat el seu "orgull" per "haver aconseguit mesures que milloraran la vida dels valencians en aquest any tan dramàtic". "La Comunitat Valenciana serà l'única autonomia no governada per Ciutadans i PP en la qual es baixaran els impostos a les classes mitjanes i treballadores, gràcies a les nostres negociacions amb el Consell", ha subratllat el líder de Cs.

A més, el síndic ha recordat altres iniciatives aconseguides per Cs com la contractació de 500 infermeres i 250 metges, la creació de dues mil places més en residències de majors, ajudes de huit milions d'euros al turisme, l'ampliació del bo turístic i la posada en marxa d'un bo comercie, entre altres qüestions. "Després d'aquest acord, esperem poder continuar aportant sentit comú i centre a les polítiques del tripartit, dins d'un canal de confiança i treball conjunt que hauria de ser el normal entre líders polítics", ha afegit.

D'altra banda, respecte a les noves restriccions de cara a les festes nadalenques, Cantó ha reiterat que "han d'estar basades sempre en criteris tècnics i no polítics" i ha apel·lat a la "responsabilitat de tots els valencians, perquè es tracta d'un moment clau, en el qual toca fer un últim esforç per a no enfrontar-se a un mes de gener encara pitjor".

Arxivat a:

Destacats