Cantó advoca per canvis organitzatius en Cs: "Jo em sent responsable del millor resultat en la Comunitat"

Guardar

canto-sobre-ciudadanos
canto-sobre-ciudadanos

El portaveu de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, considera que en el Consell General del partit cal començar a "revisar" la seua estructura organitzativa, així com "canviar a certes persones", tot això per a aconseguir que qui capitanege el partit en el futur "tinga el millor vaixell a la seua disposició". "Jo em sent responsable d'haver aconseguit el millor resultat en la història del partit en la Comunitat Valenciana", ha dit.

Així s'ha pronunciat Cantó en declaracions als mitjans en ser preguntat sobre les discrepàncies existents en els diferents sectors del partit i la situació que aquest travessa després de la marxa d'Albert Rivera.

Segons ha dit, en el Consell General del dissabte cal "fer un esforç" entre tots i "posar les bases perquè el partit millore" perquè si no es fa continuaran tenint problemes.

Preguntat sobre si en el debat sobre l'assumpció de responsabilitats continua esperant que determinats dirigents de la Comunitat Valenciana facen un pas arrere, ha indicat que és el que plantejarà el dissabte: "Jo vull canvis en el partit, jo vull millores, crec que eixa és la forma responsable, i també lleial, de relacionar-se amb els companys de partit, fer autocrítica, assumir errors, però també assenyalar on estan els dels altres".

Respecte a si proposarà destitucions, Cantó ha incidit en què plantejarà canvis en l'estructura del partit i ha agregat que cal aprendre, tant nacionalment com autonòmicament, del que ha passat.

"El que ha d'encarar ara el partit va més enllà dels noms, cal fer una autocrítica que ja s'ha fet, que s'està fent. Més enllà dels noms, té a veure amb com està funcionant el partit", ha reiterat.

Davant la pregunta de si es veu responsable també en certa manera per ser la cara visible de Cs en la Comunitat, ha afirmat: "Jo del que em sent responsable és d'haver aconseguit el millor resultat en la història del partit en la Comunitat Valenciana i haver passat de 13 a 18 diputats".

Preguntat sobre si tot aquest procés pot suposar un relleu en el càrrec de portaveu autonòmic de la formació, que ostenta el portaveu a València, Fernando Giner, ha indicat que realment això li "és igual" perquè ara estan "en alguna cosa molt per damunt d'això, a aprendre dels errors i millorar el partit perquè el pròxim líder tinga el millor partit a la seua disposició".

Cantó ha sigut qüestionat també sobre si creu que l'actual portaveu és l'adequat i ha afirmat que "això és irrellevant ara mateix". Repreguntat sobre si podria haver-hi un millor, ha respost: "Qui és el portaveu? Ací hi ha una cosa que per desgràcia el meu partit ha hagut d'anar posposant i és el canvi en eixe càrrec de portaveu. Portem bastants més mesos dels quals haguera volgut sense que el comité autonòmic es reunisca, però hem estat molt tensats per les eleccions. Això fa que el partit no arribe a tants canvis com aquest que s'haurien de dur a terme, ara sí que podrem".

Arxivat a:

Destacats