Caballero acusa a Gómez de falsejar els comptes autonòmics "després de huit anys sense inversions a València"

Destaca que Mazón destina 98 milions d'euros en hospitals i centres de salut de la ciutat de València

Guardar

Juan Carlos Caballero, nou portaveu del grup municipal del PP a València.
Juan Carlos Caballero, nou portaveu del grup municipal del PP a València.

El portaveu del Grup municipal Popular, Juan Carlos Caballero, ha acusat a la socialista Sandra Gómez de falsejar i mentir amb els comptes autonòmica de 2024 i la seua inversió per a la ciutat de València i ha criticat que vulga donar lliçons de govern des de l'oposició "que és on li han situat els ciutadans després de huit anys sense inversions autonòmiques i municipals en la ciutat".

Caballero ha contestat así a les crítiques de Gómez al pressupost autonòmic "una mentida més dels socialistes que es demostra revisant les xifres i que és fruit del nerviosisme de veure que el PP compleix les promeses i inverteix per a després executar, cosa que no ha succeït en els últims huit anys".

"Hem estat dues legislatures en què el pressupostat mai s'ha materialitzat, en els quals València no ha tingut grans obres sanitàries mentre que per a només per a 2024 hi ha 98 milions d'euros per a hospitals i centres de salut de la ciutat" afegint "l'Hospital Clínic té una inversió per a 2024 de 41 milions d'euros, per al complex de Campanar prop de 20 milions d'euros i per als centres de salut de Malilla, substitució del centre Xile i el centre de Benimamet més de dos milions d'euros. on està la falta d'inversió de la qual acusa el PSOE? aquesta és una prova més de les seues mentides", ha indicat el portaveu popular.

Així mateix ha subratllat que els comptes de la Generalitat destinen més de cinc milions d'euros per a 10 col·legis i instituts, per exemple, CEIP Max Aub, CEIP 102 Benicalap, CEIP Rafael Altamira, CEIP Giner dels Rius, CEIP Nicolau Primitiu, IES Cabanyal, IES Sant Vicent Ferrer, IES Campanar, IES Barri del Carmen, EOI núm.2 Patraix, "molts d'ells estaven en pressupostos anteriors i mai van rebre els diners, cosa que sí succeirà amb el govern de Carlos Mazón", ha assenyalat Juan Carlos Caballero.

L'aposta de la inversió en la ciutat suposa també 1'7 milions d'euros en inversions culturals per a la biblioteca Nicolau Primitiu, San Miguel dels Reis i Museu de Belles arts, así com més 1´3 milions d'euros en el PN Albufera, "inversió de la qual no pot dir els socialistes que succeïra en anys anteriors per part de la Generalitat".

Caballero ha recordat que "el que ha fet Mazón no és només tindre en compte les necessitats de la ciutat sinó baixar-li els impostos als ciutadans, cosa que no van fer ni PSOE ni Compromís".

"Podria seguir donant més xifres, com per exemple, el mig milió d'euros per a Centres de Dones a València, però que crec que ja és suficient demostració de les mentides dels socialistes i la falsedat dels arguments que han oferit, comprovant-se que Mazón i el Partit Popular aposta i inverteix a València i si no és més és per la pèssima gestió heretada del Botànic", ha conclòs.

Destacats