Bonig veu al partit de Errejón un producte de Sánchez per a "destruir a Iglesias" i demana la unió de la dreta

Guardar

bonig_pp
bonig_pp

La presidenta regional del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat aquest dimarts que el partit d'Íñigo Errejón és "un producte que naix en Moncloa ideat" pel president en funcions, Pedro Sánchez, per a "destruir" al líder de Podemos, Pablo Iglesias, i sobre aquest tema ha demanat la unió del centredreta per a fer front a la unió de les esquerres.

Bonig, en declaracions als mitjans amb motiu de la reunió amb alcaldes i portaveus del PP a la Vega Baixa, ha assenyalat sobre aquest tema que ella ja tenia "clar" que Compromís es decantaria per l'aliança amb Més Madrid.

Sobre aquest tema, ha insistit que Més Madrid "ho tenia ideat i dissenyat" Sánchez perquè volia "destruir a Iglesias" i "enaltir" a Errejón però ha assenyalat que "Errejón és exactament el mateix que Iglesias però amb un altre tarannà". "Però defensen exactament el mateix", ha apuntat.

Així, ha apuntat que a Sánchez "mai li ha interessat signar un govern" i des del passat 28 d'abril "sabia perfectament que anàvem a eleccions el 10 de novembre". Per tant, ha insistit que no l'ha sorprés l'opció de Compromís perquè "ja estava tot perfectament dissenyat".

Bonig ha apuntat que si l'esquerra "s'uneix el que ha de fer el centredreta és unir-se" i ha assenyalat que la ciutadania el 10 de novembre "ha de pensar molt, molt en el vot útil i quin és el vot més eficaç per a desallotjar als qui ens portaran de cara a una crisi econòmica, que és el PSOE i tots els seus companys", ha postil·lat.

Arxivat a:

Destacats