Bonig: "Si Puig no fa test a la població, les mesures restrictives seran insuficients per a contenir la pandèmia"

"Sánchez ha estat incapaç de coordinar un pla conjunt per a tota Espanya amb criteris objectius i al final tindrem 17 plans de Nadal diferents"

Guardar

bonig nngg
bonig nngg

La Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig ha reclamat avui al President de la Generalitat, Ximo Puig que "a més de desenvolupar ja el pla de vacunació faça test a la població perquè imposar restriccions sense fer-te test als valencians serà insuficient per a contenir la pandèmia"

Bonig s'ha referit d'aquesta manera en un acte celebrat amb NN.GG al costat de la candidata a presidir l'organització juvenil a Espanya, Bea Fanjul, així com la portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, el president provincial del PP, Vicent Mompó i el president de NNGG de la Comunitat, Juan Carlos Caballero.

"El President del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, ha estat incapaç de coordinar un pla conjunt per a tota Espanya amb criteris objectius, i al final tindrem 17 plans de Nadal diferent". Aquesta falta de planificació, ha afegit, "és la tònica constant en la Comunitat Valenciana, tot es fa a cop d'improvisació", ja que el President de la Generalitat, Ximo Puig, fa 10 dies parlava de les bones dades de la Comunitat obrint l'oci nocturn i l'economia, i dies després i, a sis dies de Nadal, anuncia una bateria diferent de restriccions".

Aquest canvi de criteri en tan poc temps, ha afegit, "ha descol·locat a molta gent a la qual li deia que tot anava bé i a la qual transmetia una falsa sensació de seguretat". No obstant això, "negaven la realitat" ha afegit perquè les dades del Ministeri de Sanitat revelen que la Comunitat Valenciana és la que major taxa de positivitat registra, encapçala les hospitalitzacions i els ingressos en UCI".

Així mateix, Bonig s'ha referit a Bea Fanjul i ha assenyalat que "és un plaer tenir a València a la qual serà la futura presidenta de noves generacions, unes en una dona lluitadora valenta que venen aquí en un moment crucial per a la joventut, on la llibertat educativa està tan compromesa". D'aquesta manera, ha fet referència a la sentència del Suprem que ratificava la del TSJCV on es denunciava La falta de llibertat educativa en el nostre territori. "S'ha demostrat que Puig ha coartat la llibertat dels pares a l'hora de triar l'educació que vol per als seus fills, i que el camí que es porta aquí és el mateix que porten els nacionalistes a Catalunya".

Fanjul aposta per refrescar NNGG

Per part seua, la futura Presidenta de NNGG a presidir l'organització nacional, Bea Fanjul, ha assenyalat que vol "refrescar" l'organització, i per a això "hem volgut canviar algunes coses, la política va molt de pressa i era necessari actualitzar-se". Així, ha incorporat una sèrie d'incompatibilitats, "tenim una organització molt gran amb gent molt bona i hem volgut acabar amb duplicitats, de manera que els presidents autonòmics i provincials, no podran entrar en el Comité de direcció. "Perquè entre uns pocs no es copen massa espais"

Respecte a les quotes, ha assenyalat que vol posar una quota única de la qual estaran exemptes les persones que estan estudiant i aturades. Així, ha afegit que "vull que l'organització es convertisca en activisme juvenil on càpiguen tots i on es donen solucions reals als joves". "Hi ha una diferència entre l'esquerra i la dreta, l'esquerra vol a papà Estat, però nosaltres volem joves independents".

A més, ha anunciat que vol canviar l'estructura de NNGG, "ja no hi haurà sotssecretaris, la sotssecretària existirà com a responsabilitat i amb un ordre temàtic, però ara hi haurà "equips". "Hem d'obrir la ment, i barallar de manera conjunta ja no hi ha noms, sol treball. "Hem de ser inconformistes i fer aquelles coses a les quals el partit no arriba".

Així, la portaveu del PP de l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha agraït als joves del PP el seu "compromís i il·lusió" una força que ens ha permés "desenvolupar un projecte clar". "La nostra labor s'assentisca sobre alguna cosa importantíssima que saber on anem i què és el que volem, i en el PP volem el millor per a València, el millor per a aquesta ciutat".

Catalá ha criticat la gestió de l'Alcalde de València, Joan Ribó, i ha assenyalat que "els trens passen de pressa i la ciutat perd oportunitats i València no pot continuar perdent oportunitats amb un govern que no la vol, que no l'assega i que no aposta per ella".

Gràcies a tots els joves de NNGG, perquè "sense vosaltres, això no pot continuar". Així, ha apostat per reforçar la presència de NNGG en les universitats, en els llocs on la gent jove parla, discuteix i debat, "perquè l'esquerra vol una joventut polaritzada i nosaltres no volem que ningú es polaritze, volem el diàleg, l'aposta, l'acord sense estridències".

Per part seua, el President de Noves Generacions de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Caballero ha posat l'organització juvenil a la disposició de Fanjul i ha afegit que "aquesta és la vostra organització i la vostra gent jove, que està disposada a treballar i ajudar-vos per a aconseguir tots els vostres projectes perquè sabem que els vostres projectes és millorar Espanya, representar a la gent jove i defensar a la joventut per a portar-la a les millors coses de progrés".

Destacats