Bonig: "No permetré que es pose en dubte l'estabilitat de la Diputació d'Alacant"

Guardar

bonig
bonig

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha apel·lat aquest dijous a "els bons sentiments i a la vocació de servei públic de tots els membres de Ciutadans" en la Comunitat després de la moció de censura a Múrcia i la convocatòria d'eleccions a Madrid.

"Ho dic molt clar: no permetré que es pose en dubte i en qüestió l'estabilitat política i institucional de la Diputació i l'Ajuntament d'Alacant i de tots els ajuntaments on vam governar com Cs", ha proclamat en la sessió de control en Les Corts al 'president' de la Generalitat, el socialista Ximo Puig.

Bonig ha assegurat que és un dia trist per a la política i ha carregat contra el PSOE perquè "només pensa en els seus interessos i no en els d'Espanya, ni en la pandèmia ni en l'enorme crisi econòmica i social". "Tot tàctica: eleccions a Catalunya, aliances i agitar Múrcia, Madrid i Castella i Lleó", ha denunciat.

Amb "tristesa", pel seu respecte i afecte al Partit Socialista per vinculació familiar, ha afirmat que "no és un partit de responsabilitat d'estat, sinó d'interessos".

Per contra, la síndica del PP ha assegurat que les coalicions valencianes que comparteixen 'populars' i 'taronges' duen a terme una gran labor fins i tot "amb errors, sacrificis i encerts". "Tenen el nostre suport i reconeixement", ha asseverat sobre els representants de Cs en aquests governs.

"A AYUSO NO LI PERDONEN QUE SIGA TAN INTEL·LIGENT"

Aquest dimecres ja va defensar, després de l'anunci de la presidenta madrilenya del PP, que "a Isabel Díaz Ayuso no li perdonen que siga tan intel·ligent d'avançar-se a la més que possible traïció de Ciutadans". "Els madrilenys saben qui els defensa malgrat ser contínuament atacada. Amb Madrid, el PSOE torna a fer tard. Avant Isabel, Madrid et tria a tu", va manifestar en Twitter.

Arxivat a:

Destacats