Bonig: "Hui és més necessari que mai la defensa dels valors que representa la Constitució"

Guardar

WhatsApp Image 2020-12-06 at 10.22.23
WhatsApp Image 2020-12-06 at 10.22.23

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat amb motiu del Dia de la Constitució Espanyola que "hui és més necessari que mai la defensa dels valors que representa la Constitució".

Bonig ha felicitat el Dia de la Constitució "a tots els valencians, castellonencs i alacantins" amb un missatge distribuït en les xarxes socials. En ell la presidenta del PPCV assenyala que "tot allò que ens uneix, ens enforteix. En aquests temps difícils i convulsos que vivim, renunciar a estar units és condemnar-nos a ser menys forts. Per respecte als nostres pares i generositat amb els nostres fills, no podem perdre els nostres valors".

En el vídeo explica que "hui és més necessari que mai la defensa dels valors que representa la Constitució. La CE és la història d'un èxit col·lectiu. Va ser l'inici de la història més gran de prosperitat econòmica, social, d'igualtat, i de llibertat per a tots els espanyols, pensàrem el que pensàrem, estimàrem a qui estimàrem i resàrem a qui resàrem. Per això des del PPCV felicitem a tots que des de posicions diferents i diferents van ser capaces de construir una història d'èxit col·lectiu".

Bonig també s'ha referit a la concessió del Consell, amb motiu del Dia de la Constitució, de la Distinció de la Generalitat per la Defensa dels drets i llibertats constitucionals 2020 als catedràtics Ernest Lluch i Manuel Broseta, tots dos a títol pòstum, i a l'ONG internacional Save the Children. "Ens sembla fenomenal, però que sàpia el senyor Puig que el govern socialista de Sánchez pacta el pressupost, que és la llei més important de govern d'un país, amb els qui van matar al senyor Broseta i al senyor Lluch".

La líder popular ha assenyalat que "cal no oblidar mai la dignitat de la memòria democràtica de les víctimes. Dignitat, respecte i justícia sempre amb les víctimes, que no ho oblide mai el partit socialista i que no ho oblide mai el senyor Puig".

Arxivat a:

Destacats