Bonig estrena amb una telefonada a Casado el telèfon amb el qual parlarà amb els ciutadans dos dies a la setmana

Tots dos es comprometen en la seua conversa a baixar impostos com una de les primeres mesures si arriben al Govern i a la Generalitat

Guardar

bonig_telefono
bonig_telefono

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha habilitat un número de telèfon, el 601 631 074, per a parlar amb els ciutadans d'aquesta autonomia que desitgen posar-se en contacte amb ella per a plantejar-li "qualsevol dubte, proposta o pregunta" sobre les seues tres províncies.

La també candidata del PP a la Generalitat ha estrenat aquest telèfon, al qual els valencians podran dir els dimecres i els divendres de 9.00 a 10.30 hores, amb una telefonada al president nacional del PP, Pablo Casado.

Durant la seua conversa tots dos s'han compromés, si arriben a les presidències del Govern i del Consell, a dur a terme entre les primeres mesures que adopten baixades d'impostos i la desaparició de tributs com el de Successions i Patrimoni.

Isabel Bonig ha presentat aquesta iniciativa, "absolutament pionera" i anomenada 'Et done el meu telèfon', en una roda de premsa en la qual ha destacat que serà ella mateixa, sense filtres, qui responga a les telefonades per a atendre "les inquietuds, anhels i preguntes" dels ciutadans de la Comunitat Valenciana que vulguen contactar amb ella.

"Estaré ací perquè vull saber de primera mà què pensen els valencians. Sense filtres, sense limitacions", ha dit perquè "si contesta una altra persona es desvirtua". "Hauré tingut alguns encerts i molts errors però si alguna cosa m'ha caracteritzat sempre ha sigut que he donat la cara, fins i tot, en els moments més difícils", ha apuntat, alhora que ha asseverat que "els lideratges no es fan en el despatx i en els bons moments sinó a peu d'obra i de carrer i, sobretot, en mals moments".

"Cal estar a les bones i a les dolentes. Agafaré el telèfon directament, personalment", ha insistit Bonig, que ha recordat que ha sigut alcaldessa i que "això et dóna un plus. "Em trobava amb gent pel carrer i em deia coses bones o dolentes. També vaig impulsar la iniciativa de prendre un café amb l'alcaldessa", ha agregat, per la qual cosa ha valorat les iniciatives per a "acostar-se i escoltar a la gent".

La responsable 'popular' ha considerat que "els polítics no han de parlar tant" i ha apostat per "escoltar el que realment preocupa" els ciutadans i per habilitar per a això "nous canals d'informació" amb la finalitat de tindre una "comunicació bidireccional". En aquesta línia, ha apostat per oferir un "missatge clar" i propostes concretes que es duguen a terme.

Igualment, ha ressaltat que és "la primera política" que ofereix el seu número de telèfon per a atendre" les "preguntes", "propostes" o també "crítiques" ciutadanes i ha confiat en "l'educació de la gent" que use el telèfon.

Isabel Bonig ha considerat que "els polítics no han de parlar tant" i ha apostat per "escoltar el que realment preocupa" els ciutadans i per habilitar per a això "nous canals d'informació" amb la finalitat de tindre una "comunicació bidireccional". Les telefonades al seu telèfon, que seran gravades i podran ser publicades, tindran una durada màxima de cinc minuts.

La intenció del PPCV és a més d'escoltar als ciutadans de la Comunitat Valenciana, tindre en compte els seus plantejaments per a completar el programa electoral que està elaborant amb vista a les eleccions autonòmiques de maig. Bonig ha asseverat que el telèfon es mantindrà "tot el temps que siga necessari" perquè "no quede ni un sol ciutadà sense parlar amb la presidenta" dels 'populars' valencians.

"ESCOLTAR DETINGUDAMENT"

"Els polítics estem sempre donant discursos, entrevistes, mítings, i més ara amb tantes eleccions que tenim per davant. Crec que arriba el moment de parar-nos un moment, fer un buit en la nostra agenda, asseure'ns i escoltar detingudament el que ens han de comptar els valencians, quins són els seus vertaders problemes i, una vegada prenguem nota, veure com podem resoldre-li'ls des de les institucions", ha plantejat.

Durant la conversa amb Pablo Casado, que ha pogut ser escoltada per tots els assistents a la roda de premsa, el president nacional del PP ha felicitat a Isabel Bonig per la iniciativa 'Et done el meu telèfon', una eina que ha qualificat d'"útil" i "estupenda" per a "acostar el partit als ciutadans". Per a donar a conéixer la iniciativa a més d'un cartell s'ha fet un vídeo promocional.

"BAIXADA MASSIVA D'IMPOSTOS"

Pablo Casado ha indicat que ha comentat a la seua família resident a la província d'Alacant la possibilitat de contactar amb Bonig i ha preguntat a aquesta quina serà la primera de les mesures que adopte si arriba a la Generalitat. La responsable autonòmica, que ha aprofitat la trucada per a desitjar a Casado "grans èxits" en les eleccions del 28 d'abril, ha respost que serà "una baixada massiva d'impostos" per a "autònoms, empreses i persones físiques".

El president nacional del PP ha indicat que ell també escometrà la baixada d'impostos com una de les primeres actuacions si arriba a la Moncloa. "Tant de bo no et done temps i ho suprimisca jo abans", ha bromejat Casat tenint en compte que les eleccions generals seran abans que les autonòmiques. Entre la rebaixa fiscal tots dos han citat la supressió dels impostos de Successions i Donacions, rebaixes en l'IRPF i canvis en el d'Actes Jurídics Documentats.

"Tu i jo retornarem la il·lusió a aquesta terra tan meravellosa que vull tant", ha dit Pablo Casado a Isabel Bonig. Aquesta última ha indicat al president del PP que hauran de "coordinar-se" en la baixada d'impostos que plantegen i ha defensat mesures per a donar suport a la petita i mitjana empresa i als autònoms --ha defensat en aquest punt la Llei d'Autònoms proposada pel PP i ha avançat que la plantejarà de nou amb vista a les eleccions-- i per a lluitar contra l'atur i la destrucció d'ocupació.

Així mateix, la presidenta del PPCV ha apostat per unes altres que garantisquen la continuïtat dels negocis familiars i més xicotets amb el foment del "relleu generacional".

Destacats