Bonig demana a Puig que "diga com més prompte millor" si avança les eleccions perquè reitera que "estan marejant"

Guardar

bonig_elecciones
bonig_elecciones

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha admés aquest dijous que és "una mica esgotador" el debat obert sobre el possible avançament de les eleccions autonòmiques en la Comunitat Valenciana perquè "estan marejant" amb aquest assumpte, per la qual cosa ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que "diga com més prompte millor" si convoca o no.

Bonig s'ha pronunciat en aquests termes en els corredors de les Corts, en ser preguntada pel possible avançament electoral, un tema que ha admés que li resulta "una mica esgotador ja" i ha recordat que és una qüestió que competeix al 'president' i, per tant, des del PP "res a dir".

"Si cal convocar eleccions que ho diga com més prompte millor. Estan marejant. El PP, tant si són el 28 d'abril com el 26 de maig, està preparat amb els equips, les estratègies i el programa. Tenim ganes que el poble valencià es manifeste", ha remarcat.

A més, per a Bonig "no és bo per a l'estabilitat política" aquesta situació d'"inseguretat i inestabilitat", però ha assenyalat que entén perfectament que "no són fàcils les relacions dins del Botànic".

"Aquest govern està totalment liquidat, esgotat i trencat per l'escassa relació que hi ha entre Podemos, Compromís i PSPV. Si al final s'avancen l'agenda valenciana no sé on quedarà perquè serà tot campanya nacional, amb la qual cosa nosaltres estem perfectament sincronitzats i d'acord", ha resolt.

Arxivat a:

Destacats