Bonig demana a Compromís i Unides Podem que no donen suport a Puig sense un "compromís ferm i definit" sobre finançament

Guardar

isabel Bonig EP
isabel Bonig EP

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha instat a Compromís i a Unides Podem al fet que no donen suport al socialista Ximo Puig "si no hi ha un compromís ferm, quantificat i definit en el temps sobre el canvi de model de finançament per als valencians".

Ha criticat que la reclamació d'un nou finançament "s'haja quedat a la cua de les reivindicacions valencianes" i ha incidit: "Ja aquesta bé de bones paraules, necessitem diners per a fer política social, el poble valencià no pot suportar ni un minut més aquesta discriminació".

Bonig s'ha expressat en aquests termes en un acte-míting celebrat en la localitat d'Oliva (València) en el qual han participat associacions de dones de la localitat i, en aquest context, ha anunciat que les primeres iniciatives que el PP portarà a les Corts tindran a veure amb la dona.

Així, ha explicat que portarà la llei d'Emprenedors amb ajudes fiscals o de flexibilització i conciliació, així com la gratuïtat de l'escolarització de 0-3 anys i la proposta de reconeixement d'aquelles persones que han estat treballant a casa durant anys sense percebre cap retribució i sense cotitzar, amb ajudes de 900 i 2.000 euros.

A més, Bonig ha recordat que hi ha dues portaveus dones en les Corts "i no són de cap partit d'esquerra, allí no hi ha portaveus dones".

Arxivat a:

Destacats