Bonig creu que "només un gran pacte com el que ha proposat el PP a Puig" permetrà "reactivar la Comunitat Valenciana"

Guardar

fotonoticia_20200425131144_1920
fotonoticia_20200425131144_1920

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha afirmat que "només un gran pacte com el que ha proposat el PPCV al President Ximo Puig permetrà tirar avant la legislatura i reactivar la Comunitat Valenciana".

Bonig s'ha pronunciat en un comunicat així amb motiu del 25 d'abril, dia de les Corts Valencianes, aquest any "entelat" per la pandèmia de la Covid-19. "Si alguna cosa ens ha ensenyat el virus és que les coses canvien a un ritme vertiginós, i que la nostra vida ja no és igual que fa dos mesos ni ho serà. El mateix succeeix amb qüestions com el pressupost. El que es va aprovar al desembre no és vàlid hui, fa falta un pressupost de legislatura", ha assenyalat.

"Per això, és necessari sumar forces i des del PPCV hem donat la mà al president Puig perquè així siga. En Les Corts hem registrat ja la proposta d'una comissió per a aquest pacte de reactivació de la Comunitat Valenciana i esperem una resposta immediata del president. Fins ara ha mostrat bones formes, però necessitem concreció, data, hora i lloc per a posar-nos a treballar", ha manifestat Bonig.

La presidenta del PPCV ha indicat que la Comunitat Valenciana "no pot esperar per a tindre un full de ruta davant la desescalada". "Autònoms, pimes, treballadors, proveïdors i altres sectors productius necessiten ja les pautes per a tirar avant l'economia valenciana. No podem deixar-los arrere", ha assenyalat.

Bonig ha assenyalat que la Covid-19 "ha portat una crisi sanitària, però darrere d'ella arriba una crisi social i econòmica davant la qual cal posar-se en marxa ja". "Fa un any estàvem immersos en una campanya electoral, en debats i mítings i ni des de lluny podíem imaginar la situació en la qual viuríem hui", ha indicat.

"Els ciutadans no entendrien que s'instal·lara hui la brega política, i des del PPCV hem posat tot del nostre costat per a un acord. Es va veure en Les Corts aquesta mateixa setmana, un Parlament que creiem que hauria de començar a reprendre l'activitat pel bé de tots, sempre seguint les pautes de salut i seguretat", ha manifestat.

Arxivat a:

Destacats