Bonig creu que la gent sabrà distingir "molt bé" qui està per "mantindre la pau" i qui "per confrontar"

Guardar

bonig_votando
bonig_votando

La presidenta del PP en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha assegurat aquest diumenge que creu que la gent, "amb responsabilitat", sabrà distingir "molt bé" qui "fa una bona gestió i qui no fa aqueixa bona gestió, qui està per mantindre la pau i la convivència i qui està per confrontar".

Bonig, que ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans després de votar a La Vall d'Uixó, ha assegurat que aquest diumenge es decideixen dues eleccions "fonamentals": les del Parlament Europeu, "on es jugarà la política econòmica, mediambiental, de canvi climàtic, d'impostos, social, educativa dels futurs anys", i també es decideixen "els alcaldes i alcaldesses dels municipis de la Comunitat Valenciana".

"Espere que tota la gent participe perquè és fonamental que des dels ajuntaments s'aconseguisquen administracions pròximes que puguen estar al costat dels ciutadans i de la gent en totes les necessitats que vénen en aquests quatre anys", ha afegit.

La dirigent 'popular' ha agraït el treball que aquest diumenge faran les forces i cossos de Seguretat de l'Estat, Creu Roja, tots els funcionaris, tant de l'administració autonòmica, com a estatal i local, "i tota la gent que fa possible que la gent hui estiga, no solament ací en la Comunitat Valenciana, sinó en tota Espanya, votant en unes eleccions que són fonamentals", així com als interventors i apoderats, "especialment del PP, però de tots els partits, que també són una peça fonamental perquè hui la gent exercisca el seu dret a lliurement i democràticament a votar".

Finalment, preguntada per com se sentia al seu poble, Bonig ha recordat que continua estant empadronada a La Vall d'Uixó i que té ací la seua casa, "encara que circumstancialment estiga vivint a València". "Estic encantada i em sent molt volguda per tot el món d'un poble en el qual he tingut l'enorme orgull de ser la prevalguera dona alcaldessa i amb dues majories absolutes", ha afegit.

"Jo vaig posar la primera pedra de moltes coses, com els que després m'han seguit i uns altres que em van precedir", ha conclòs.

Destacats