Bonig: "Aquests dos anys de Botànic han sigut els del sectarisme, el caos sanitari i la falta de rumb"

Guardar

isabel bonig
isabel bonig

La Portaveu del Grup Parlamentari Popular (GPP); Isabel Bonig ha valorat la gestió del Botànic quan arriba a l'equador de la seua segona legislatura amb un "suspens" perquè "han sigut dos anys de sectarisme, de caos sanitari, de descontrol econòmic i de falta de rumb. Falta de gestió i falta de futur".

Bonig ha fet aquestes declaracions abans de participar en el Ple de Les Corts on ha afegit que "hi ha fets que condicionaran i llastraran el creixement econòmic de la Comunitat Valenciana: el canvi de les normes d'explotació del transvasament Tajo-Segura, la falta d'una política industrial, un pla econòmic ambiciós i la falta de suport a empreses com Ford i al clúster de l'automòbil".

Així, ha assenyalat que "mentre en altres CC.AA s'inverteix i es creix, ací es paralitzen les fàbriques. I això és pel fet que no hi ha una política que atraga inversió, ni una política de baixada d'impostos, per contra, aquesta terra està cada vegada més endeutada, amb menys treball i menys polítiques per a atraure inversions". "La falta d'una política seriosa genera molta incertesa jurídica i la falta d'un tipus impositiu competitiu espanta inversors, la qual cosa se suma a un atur insuportable".

"No hi ha un rumb clar per a poder eixir airosos d'aquesta situació complicada i difícil, el millor de tota aquesta etapa ha sigut la força i l'actitud del poble valencià i de tots els professionals que han estat al peu del canó", ha resumit.

Per a la síndica del PP, aquests dos anys es caracteritzen per la "falta de gestió i falta de futur", perquè mentre altres CC.AA i tots els països abaixen impostos i eliminen traves "en la Comunitat veiem com cada vegada hi ha més 'chiringuitos', un 40% més d'assessors i alts càrrecs, s'apugen els impostos, i som la segona CCAA més endeutada, amb 51.000 milions".

En aquest punt, Bonig ha enlletgit a Puig que "claudique davant Sánchez i no li passe pel cap reclamar els nostres diners, com són els 281 milions que el Govern central li deu als valencians en concepte d'IVA".

Bonig ha posat en valor la tasca desenvolupada per l'oposició "que en els pitjors moments va estar fent costat al govern del senyor Puig, amb una oposició lleial, no obstant això Puig va voler anar per lliure".

"S'ha caracteritzat per la falta de gestió en l'àmbit sanitari, li ha faltat un equip que estiguera a l'altura perquè moltes de les mesures i restriccions han provocat moltes conseqüències" ha afirmat al mateix temps que ha afegit que "hem sigut una de les CC.AA amb més restriccions amb les conseqüències que això té sobre molts sectors com l'hostaleria".

Destacats