Bombers, Guàrdia Civil, Policia, Protecció Civil i treballadors del 112, els pròxims a vacunar-se

Guardar

policia local valencia
policia local valencia

Sanitat començarà a partir del pròxim dilluns, amb l'inici del mes de març, la vacunació contra la Covid-19 del personal dels cossos de seguretat i emergències, com a bombers, guàrdies civils, policies locals, membres de Protecció Civil i treballadors del 112.

No obstant això, el procés de vacunació d'aquests col·lectius "s'anirà definint a partir del dilluns", quan començaran a rebre les primeres dosis, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Conselleria de Sanitat.

També es començarà a vacunar al personal dependent del 112. En total, 10.626 persones, entre bombers municipals, forestals i del Consorci i agents de policia autonòmica i local, segons han detallat fonts del Centre de Coordinació d'Emergències. Els efectius es vacunaran de dilluns a dissabte en els tres hospitals de campanya de la Comunitat.

Finalment, a la província de València, es vacunarà a partir del dilluns a 330 bombers municipals de l'Ajuntament de València, 3.851 policies locals de la província, 495 bombers del Consorci, 274 bombers forestals del SGISE i 173 policies de la Generalitat.

També es començarà a vacunar a 203 operadors del telèfon 112 d'emergències de la Comunitat Valenciana i a 32 treballadors del Centre de Coordinació d'Emergències.

Divendres passat, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil van començar a rebre massivament la vacuna contra la Covid-19 en instal·lacions de tots dos cossos de la Comunitat de Madrid i progressivament s'ampliaran a altres comunitats autònomes (CCAA).

D'altra banda, Sanitat va confirmar que els dietistes-nutricionistes menors de 55 anys en actiu i que desenvolupen la seua activitat amb pacients seran vacunats igual que la resta dels professionals sanitaris del grup 3B.

A més, la vicepresidenta i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va assegurar que la Generalitat ultima la vacunació d'usuaris i cuidadors de pisos tutelats perquè comence "com més aviat millor".

En la Comunitat Valenciana ja s'han administrat un total de 315.063 dosis de les vacunes contra la Covid-19 (39.624 a Castelló, 112.571 a Alacant i 162.868 a València) i han rebut les dues dosis fins a 102.132 persones.

Arxivat a:

Destacats