Big Buy: la primera empresa valenciana a implantar la jornada laboral de 32 horas

Labora està establint diàleg amb empreses valencianes per a plantejar la jornada laboral de 4 dies i millorar la productivitat en les empreses valencianes

Guardar

big buy
big buy

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha mantingut una reunió amb el gerent de l'empresa Big Buy, Salvador Esteve, una plataforma majorista de logística i tecnologia, pionera a implantar la jornada laboral de quatre dies en la nostra Comunitat.

Nomdedéu ha aprofitat aquesta visita per a explicar a Salvador Esteve el Programa de Racionalització de la jornada laboral i la millora de la productivitat en les empreses valencianes que, entre altres coses, proposa el suport públic per a la flexibilització horària.

Aquest programa d'ocupació té com a objectius millorar la productivitat, així com les condicions de seguretat i salut laboral de les empreses valencianes i el seu personal.

També permet ampliar les possibilitats de conciliació familiar per part de les persones treballadores del territori valencià a través de la reducció de desplaçaments, una major flexibilitat d'horaris i el guany d'hores no laborals.

Aquesta visita s'emmarca en la sèrie de trobades que està tenint el secretari autonòmic per a recaptar l'opinió d'empreses i agents socials sobre aquest projecte de la Generalitat. La setmana passada, va tenir una trobada amb el president de la CEV i els secretaris generals de CCOO-PV i UGT-PV juntament amb el conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent.

BigBuy, una de les primeres a incorporar la jornada reduïda

L'empresa BigBuy és una de les primeres companyies valencianes a incorporar aquesta estratègia laboral en el seu funcionament, apostant per una jornada laboral de 4 dies, major flexibilització horària, possibilitat de teletreball per al seu personal i jornades intensives, així com altres avantatges que milloren l'ambient laboral, com a espais comuns i d'oci, serveis de salut i esdeveniments organitzats.

Gràcies a les seves polítiques internes, entre les quals destaquen la gestió col·laborativa de documents, un seguiment setmanal d'objectius o fins i tot el maneig d'un programari propi per a la missatgeria interna, ha experimentat un creixement exponencial de l'e-commerce del 77%.

Destacats