Bielsa rep amb sorpresa el gir d'Ens Uneix i continuarà negociant per un "pacte de progrés" en Diputació

Guardar

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, durant un ple de la Diputació de València
L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, durant un ple de la Diputació de València

El candidat socialista a presidir la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, ha rebut amb "sorpresa" el canvi de guió d'Ens Uneix, al no fer costat al PSPV per a formar govern en la corporació provincial, encara que confia a continuar negociant "fins a l'últim moment" per a aconseguir un "pacte de progrés".

Així ho traslladen fonts de l'entorn de Bielsa a Europa Press, després que el partit de l'expresident de la Diputació amb el PSPV, Jorge Rodríguez, haja anunciat aquest dijous que no donarà suport ni al candidat del PP, Vicente Mompó, ni a Bielsa i que votarà per la seua candidata, Natàlia Enguix. Ens Uneix té la 'clau' per a decantar el pròxim executiu de la institució provincial al bloc PSPV-Compromís o al de PP-Vox.

Des de l'entorn de Bielsa, alcalde de Mislata, es mostren "un poc sorpresos" per la decisió d'Ens Uneix, però remarquen que queda una setmana per a "continuar treballant" fins al ple d'inici de legislatura en la Diputació fixat per a divendres 14 de juliol.

"Hi ha temps, continuem convençuts a formar un govern d'esquerres. Esperarem", asseguren aquestes fonts, a més de reafirmar la seua "voluntat de treballar fins a l'últim moment" per a aconseguir un "pacte de progrés" que done el govern de la Diputació a PSPV, Compromís i Ens Uneix.

Destacats